Tímto originálním koláčem si získáte jak rodinu, tak případné hosty. Vynikající chuti jahod a rebarbory v drobenkovém těstě totiž nikdo neodolá. Podávejte s vaším oblíbeným čajem nebo kávou a zážitek bude dokonalý.
RADA: Jak na domácí máslo
RADA: Další skvělé rebarborové koláče
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení slakého
Jahodový koláč
Jahodový koláč (buchta) s tvarohovým…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Selské sendviče
Tuňáková pomazánka
Zapečené brambory se smetanou
Drobenka na ovocný koláč
Rajčatový salát II.
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Jablečný perník s tvarohem
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Karbenátky po našem
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Houbová omáčka krok za krokem
Vanilkový cheesecake
Bramborový guláš
Hraběnčiny řezy
Dršťková polévka z václavek