Tímto originálním koláčem si získáte jak rodinu, tak případné hosty. Vynikající chuti jahod a rebarbory v drobenkovém těstě totiž nikdo neodolá. Podávejte s vaším oblíbeným čajem nebo kávou a zážitek bude dokonalý.
RADA: Jak na domácí máslo
RADA: Další skvělé rebarborové koláče
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení slakého
Jahodový koláč
Jahodový koláč (buchta) s tvarohovým…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninový salát s francouzskou…
Velikonoční tvarohový mazanec
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Linecké banánky
Kuře s kysanou smetanou
Pravé italské tiramisu II.
Pudinkovo-jablečné řezy
Výborná drobenková buchta
Brokolicová polévka
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Houbový guláš
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Koláč s kaki a skyrem
Dýňové muffiny
Dýňové rizoto
Ginger shot