Tímto originálním koláčem si získáte jak rodinu, tak případné hosty. Vynikající chuti jahod a rebarbory v drobenkovém těstě totiž nikdo neodolá. Podávejte s vaším oblíbeným čajem nebo kávou a zážitek bude dokonalý.
RADA: Jak na domácí máslo
RADA: Další skvělé rebarborové koláče
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení slakého
Jahodový koláč
Jahodový koláč (buchta) s tvarohovým…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová roláda se zeleninovou náplní
Boršč
Skotská vejce
Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Plněné ořechy IV.
Tvarohové muffiny
Mandlový dort DIA
Okurkový salát
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi