Tímto originálním koláčem si získáte jak rodinu, tak případné hosty. Vynikající chuti jahod a rebarbory v drobenkovém těstě totiž nikdo neodolá. Podávejte s vaším oblíbeným čajem nebo kávou a zážitek bude dokonalý.
RADA: Jak na domácí máslo
RADA: Další skvělé rebarborové koláče
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení slakého
Jahodový koláč
Jahodový koláč (buchta) s tvarohovým…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový patrový dort
Králík jako od babičky
Rybičková pomazánka II.
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Zeleninový salát s kuřecím masem
Jemný tvarohový krémovník
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Křehké škvarkové pracny
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Florentýnky
Nejlepší vaječný likér