Tímto originálním koláčem si získáte jak rodinu, tak případné hosty. Vynikající chuti jahod a rebarbory v drobenkovém těstě totiž nikdo neodolá. Podávejte s vaším oblíbeným čajem nebo kávou a zážitek bude dokonalý.
RADA: Jak na domácí máslo
RADA: Další skvělé rebarborové koláče
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení slakého
Jahodový koláč
Jahodový koláč (buchta) s tvarohovým…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Ovocné košíčky II.
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Salát z jemných párků
Banánová roláda s margotkou
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Krémová houbová polévka
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Česnečka
Mexický hrnec s rýží