• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jahodovorebarborové hraběnčiny řezy
Napište svůj komentář k receptu

Jahodovorebarborové hraběnčiny řezy

autor: inka47
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodovorebarborové hraběnčiny řezy
Jahodovorebarborové hraběnčiny řezy
Jahodovorebarborové hraběnčiny řezy
Jahodovorebarborové hraběnčiny řezy
Jahodovorebarborové hraběnčiny řezy
Jahodovorebarborové hraběnčiny řezy
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Příprava těsta
    • 450
      g hladká mouka
    • 100
      g moučkový cukr
    • 250
      g máslo / případně napůl s Herou /
    • 4
      ks vejce
    • prášek do pečiva / půl sáčku /
  • Tvarohová nádivka
    • 500
      g měkký tvaroh / ne vanička /
    • cukr krupice / podle chuti /
    • 2
      ks vejce / bílky použijeme na sníh /
    • 250
      g rebarbora
    • 250
      g jahody
  • Sníh
    • 120
      g moučkový cukr
    • 6
      ks bílek / do těsta i do tvarohu použijeme jen žloutky/

Postup přípravy receptu

1
Z hladké mouky, cukru, tuku, prášku do pečiva a žloutků / z bílků ušleháme později sníh / vypracujeme hladké nelepivé těsto. Třetinu těsta oddělíme, zabalíme do mikrotenu a uložíme do mrazničky. Zbylé těsto částečně rozválíme a dáme na lehce vymazaný plech a rukou těsto lehce rovnoměrně roztlačíme.
2
Tvaroh umícháme s cukrem / sladíme podle chuti, můžeme přidat i vanilkový cukr / s dvěma žloutky / bílky oddělíme a použijeme na sníh / a rozetřeme na těsto.
3
Rebarboru si připravíme dopředu / oloupeme a nakrájíme na kousky / a rovnoměrně poklademe na tvaroh. Jahody nakrájíme na plátky a poklademe na rebarboru.
4
Z 6 bílků ušleháme tuhý sníh a zašleháme cukr. Opatrně rozetřeme na ovoce.
5
Těsto z mrazničky nastrouháme rovnoměrně na sníh a dáme péci do vyhřáté trouby na 180 stupňů asi na 20 min.
6
Příprava je trochu pracnější, ale výsledek stojí za to.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy II.

Hraběnčiny řezy II.

Hraběnčiny řezy - strouhané

Hraběnčiny řezy - strouhané

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Hladká mouka Jahody Máslo Měkký tvaroh Moučkový cukr Prášek do pečiva Rebarbora Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr v marinádě

Kapr v marinádě

Rychlovka z těstovin

Rychlovka z těstovin

Rychlá čína

Rychlá čína

Brokolicová polévka se žampiony

Brokolicová polévka se žampiony

Boršč III.

Boršč III.

Jablečná bábovka s vaječným likérem

Jablečná bábovka s vaječným likérem

Míchaná vejce s droždím

Míchaná vejce s droždím

Žemlovka s brusinkami

Žemlovka s brusinkami

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

268
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
59
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
41
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
35
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
32
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Štěstí herce Gránského: Čeká druhého potomka!

Štěstí herce Gránského: Čeká druhého potomka!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Další doporučené recepty:

Jahodovo-tvarohová roláda
Jahodovo-tvarohová roláda
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Jahodovomalinový cheesecake
Jahodovomalinový cheesecake
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodový (ovocný) pohár
Jahodový (ovocný) pohár
Jahodový dort - krémový
Jahodový dort - krémový
  • Recepty.cz
  • Jahodovorebarborové hraběnčiny řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact