• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jahodovo-rebarborový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Jahodovo-rebarborový koláč

autor: Jirka
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 19
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodovo-rebarborový koláč
Jahodovo-rebarborový koláč
Jahodovo-rebarborový koláč
Jahodovo-rebarborový koláč
Jahodovo-rebarborový koláč
Jahodovo-rebarborový koláč
Jahodovo-rebarborový koláč
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka droždí
    • 500
      g hladká mouka
    • sůl
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 80
      g cukr krystal
    • 80
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 200
      ml mléko cca
  • Dále:
    • 400
      g rebarbora
    • 250
      ml pomerančový džus
    • 300
      g jahody

Postup přípravy receptu

1
Z droždí, lžíce cukru a mouky a trochy vlažného mléka necháte na teplém místě vzejít kvásek.

RADA: Jak skladovat žloutky?

2
Rebarboru oloupete, nakrájíte na malé kostičky, vsypete do horkého džusu a pár minut povaříte, přebytečnou tekutinu slijete. Jahody očistíte a nakrájíte na kousky.
3
Do mísy prosejete mouku, přidáte sůl, cukry, rozpuštěné máslo, vejce, kvásek a zbylé mléko a vypracujete těsto, které necháte vykynout.

RADA: Jak na vajíčka přilepená k obalu?

4
Vykynuté těsto rozválíte na obdélníkový plát, přenesete na plech s pečicím papírem a okraje odříznete.
5
Ovoce rozprostřete na těsto, ze zbytku těsta vyválíte tenké pruhy, které položíte přes ovoce a lehce přitlačíte. Pečete na 180 °C cca 30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Dezerty Narozeniny a párty Piknik
Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Děti Vegetariáni Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Droždí Hladká mouka Jahody Máslo Mléko Pomerančový džus Rebarbora Sůl Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Pravý upírský bramborák

Pravý upírský bramborák

Rumové řezy

Rumové řezy

Houbový guláš na špeku s paprikou

Houbový guláš na špeku s paprikou

Francouzský citronový koláč - Tarte au citron

Francouzský citronový koláč - Tarte…

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

"Pěnové" koláčky z listového těsta

"Pěnové" koláčky z listového těsta

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Risotto s medvědím česnekem

Risotto s medvědím česnekem

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

130
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
98
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo -…
66
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
24
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
21
Jablečný perník s tvarohem
Jablečný perník s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Jahodovo-banánové muffiny
Jahodovo-banánové muffiny
Jahodovo-malinová zavařenina
Jahodovo-malinová zavařenina
Jahodovo-malinový dortík s Pedro Frujty
Jahodovo-malinový dortík s Pedro Frujty
Jahodovo-smetanové řezy
Jahodovo-smetanové řezy
Jahodovo-tvarohová roláda
Jahodovo-tvarohová roláda
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
  • Recepty.cz
  • Jahodovo-rebarborový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact