• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 52
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Také milují vaše děti jahody? Připravte jim lahodné jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D. Je sladké, zcela bez alkoholu a po hodince odležení se doslova rozplývá na jazyku.

Tiramisu

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g jahody
    • 100
      g cukr krupice + 2 lžíce na jahody
    • 4
      ks vejce
    • 500
      g mascarpone
    • 24
      ks cukrářské piškoty
    • moučkový cukr a lístky máty na dokončení

Postup přípravy receptu

1
Jahody omyjte, zbavte stopek a osušte papírovou utěrkou. Polovinu jich rozmixujte se dvěma lžícemi cukru.
2
Oddělte bílky od žloutků. Žloutky ušlehejte s cukrem do světlé nadýchané pěny, bude to trvat asi 5 minut. Z bílků ušlehejte tuhý sníh. Do vaječné pěny po částech zlehka zašlehejte mascarpone, poté už jen stěrkou nebo lžící postupně zapracujte sníh.

RADA: Šlehání sněhu

3
Na dno formy (20 x 20 cm) vyskládejte cukrářské piškoty, zalijte je polovinou rozmixovaných jahod. Na jahodovou vrstvu rozetřete polovinu krému. Na přijde další vrstva piškotů, pak zbytek rozmixovaných jahod a na ně zbytek krému. Poslední vrstvu budou tvořit zbylé jahody, větší plody pokrájejte, menší můžete ponechat vcelku. Tiramisu dejte odležet alespoň na hodinu do ledničky, před podáváním jahody zasypejte cukrem a můžete přidat pár lístků máty nebo meduňky.

RADA: Jahodová bublanina, koláč i muffiny. Ty nejlepší letní recepty z jahod

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové tiramisu II.

Jahodové tiramisu II.

Tiramisu

Tiramisu

Třešňové tiramisu

Třešňové tiramisu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty FOOD
Chlazení Mixování Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Cukrářské piškoty Jahody Mascarpone Moučkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hodolanská omáčka

Hodolanská omáčka

Šumavský králík

Šumavský králík

Sojčí těstovinový salát

Sojčí těstovinový salát

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…

Kokosová žmolenka (drobenka)

Kokosová žmolenka (drobenka)

Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných vloček

Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

48
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
32
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
21
Dýňová tortila
Dýňová tortila
20
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
20
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
AHA.cz Dcera Munzarové o pozůstalosti po Hlaváčové: A seš si jistá, babi?

Dcera Munzarové o pozůstalosti po Hlaváčové: A seš si jistá, babi?

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 14. 7. 2025: Komu dnes půjde práce od ruky a kdo dostane zajímavou nabídku?

Denní horoskop na pondělí 14. 7. 2025: Komu dnes půjde práce od ruky a kdo dostane zajímavou nabídku?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Devět let po smrti Bořka Šípka (†66): Z jeho skláren je sklad autodílů!

Devět let po smrti Bořka Šípka (†66): Z jeho skláren je sklad autodílů!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Další doporučené recepty:

Jahodové řezy z Galaretky
Jahodové řezy z Galaretky
Jahodové těstoviny
Jahodové těstoviny
Jahodové tiramisu II.
Jahodové tiramisu II.
Jahodovo - vanilkový tvaroh
Jahodovo - vanilkový tvaroh
Jahodovo-banánové muffiny
Jahodovo-banánové muffiny
Jahodovo-malinová zavařenina
Jahodovo-malinová zavařenina
  • Recepty.cz
  • Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact