• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 52
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Také milují vaše děti jahody? Připravte jim lahodné jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D. Je sladké, zcela bez alkoholu a po hodince odležení se doslova rozplývá na jazyku.

Tiramisu

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g jahody
    • 100
      g cukr krupice + 2 lžíce na jahody
    • 4
      ks vejce
    • 500
      g mascarpone
    • 24
      ks cukrářské piškoty
    • moučkový cukr a lístky máty na dokončení

Postup přípravy receptu

1
Jahody omyjte, zbavte stopek a osušte papírovou utěrkou. Polovinu jich rozmixujte se dvěma lžícemi cukru.
2
Oddělte bílky od žloutků. Žloutky ušlehejte s cukrem do světlé nadýchané pěny, bude to trvat asi 5 minut. Z bílků ušlehejte tuhý sníh. Do vaječné pěny po částech zlehka zašlehejte mascarpone, poté už jen stěrkou nebo lžící postupně zapracujte sníh.

RADA: Šlehání sněhu

3
Na dno formy (20 x 20 cm) vyskládejte cukrářské piškoty, zalijte je polovinou rozmixovaných jahod. Na jahodovou vrstvu rozetřete polovinu krému. Na přijde další vrstva piškotů, pak zbytek rozmixovaných jahod a na ně zbytek krému. Poslední vrstvu budou tvořit zbylé jahody, větší plody pokrájejte, menší můžete ponechat vcelku. Tiramisu dejte odležet alespoň na hodinu do ledničky, před podáváním jahody zasypejte cukrem a můžete přidat pár lístků máty nebo meduňky.

RADA: Jahodová bublanina, koláč i muffiny. Ty nejlepší letní recepty z jahod

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové tiramisu II.

Jahodové tiramisu II.

Tiramisu

Tiramisu

Třešňové tiramisu

Třešňové tiramisu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty FOOD
Chlazení Mixování Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Cukrářské piškoty Jahody Mascarpone Moučkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska

Hnětynky - posvícenská specialita z…

Naše vynikající bublanina

Naše vynikající bublanina

Dortíčky se šlehačkou

Dortíčky se šlehačkou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…

Italské kari rizoto s králičím masem

Italské kari rizoto s králičím masem

Francouzský máslový koláč Chinois

Francouzský máslový koláč Chinois

Americký koláč s třešněmi a pudingem

Americký koláč s třešněmi a pudingem

Krémová omáčka s kuřecím masem a žampiony

Krémová omáčka s kuřecím masem a…

Jehněčí kotlety na bylinkách

Jehněčí kotlety na bylinkách

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Kaštanová polévka
Kaštanová polévka
16
Hrášková polévka se šunkou
Hrášková polévka se…
12
Hrášková polévka - smetanová
Hrášková polévka -…
11
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu

Zajímavé články

Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
AHA.cz Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Princ William vytáhl do boje proti zvrhlému Andrewovi: Vyhodil strýce z Royal Lodge!

Princ William vytáhl do boje proti zvrhlému Andrewovi: Vyhodil strýce z Royal Lodge!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Další doporučené recepty:

Jahodové řezy z Galaretky
Jahodové řezy z Galaretky
Jahodové těstoviny
Jahodové těstoviny
Jahodové tiramisu II.
Jahodové tiramisu II.
Jahodovo - vanilkový tvaroh
Jahodovo - vanilkový tvaroh
Jahodovo-banánové muffiny
Jahodovo-banánové muffiny
Jahodovo-malinová zavařenina
Jahodovo-malinová zavařenina
  • Recepty.cz
  • Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact