• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 52
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Také milují vaše děti jahody? Připravte jim lahodné jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D. Je sladké, zcela bez alkoholu a po hodince odležení se doslova rozplývá na jazyku.

Tiramisu

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g jahody
    • 100
      g cukr krupice + 2 lžíce na jahody
    • 4
      ks vejce
    • 500
      g mascarpone
    • 24
      ks cukrářské piškoty
    • moučkový cukr a lístky máty na dokončení

Postup přípravy receptu

1
Jahody omyjte, zbavte stopek a osušte papírovou utěrkou. Polovinu jich rozmixujte se dvěma lžícemi cukru.
2
Oddělte bílky od žloutků. Žloutky ušlehejte s cukrem do světlé nadýchané pěny, bude to trvat asi 5 minut. Z bílků ušlehejte tuhý sníh. Do vaječné pěny po částech zlehka zašlehejte mascarpone, poté už jen stěrkou nebo lžící postupně zapracujte sníh.

RADA: Šlehání sněhu

3
Na dno formy (20 x 20 cm) vyskládejte cukrářské piškoty, zalijte je polovinou rozmixovaných jahod. Na jahodovou vrstvu rozetřete polovinu krému. Na přijde další vrstva piškotů, pak zbytek rozmixovaných jahod a na ně zbytek krému. Poslední vrstvu budou tvořit zbylé jahody, větší plody pokrájejte, menší můžete ponechat vcelku. Tiramisu dejte odležet alespoň na hodinu do ledničky, před podáváním jahody zasypejte cukrem a můžete přidat pár lístků máty nebo meduňky.

RADA: Jahodová bublanina, koláč i muffiny. Ty nejlepší letní recepty z jahod

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové tiramisu II.

Jahodové tiramisu II.

Tiramisu

Tiramisu

Třešňové tiramisu

Třešňové tiramisu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty FOOD
Chlazení Mixování Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Cukrářské piškoty Jahody Mascarpone Moučkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

Svíčková z kuřete

Svíčková z kuřete

Uhlířina II.

Uhlířina II.

Cibulačka se sýrem II.

Cibulačka se sýrem II.

Šunková pomazánka

Šunková pomazánka

Americké palačinky s horkými jablky

Americké palačinky s horkými jablky

Bezlepková bábovka

Bezlepková bábovka

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Sýrovo-šunková pomazánka

Sýrovo-šunková pomazánka

Doporučujeme

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

38
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…
28
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…
17
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
15
Brokolicová polévka s drožďovými knedlíčky (dělená strava)
Brokolicová polévka s…
15
Srbské rizoto
Srbské rizoto

Zajímavé články

Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
AHA.cz Hrušínský ml. alias Pešek z Ulice: Rakovina plic a ledviny!

Hrušínský ml. alias Pešek z Ulice: Rakovina plic a ledviny!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Olympijská kolekce je venku! V tomhle budou čeští sportovci zářit v Miláně

Olympijská kolekce je venku! V tomhle budou čeští sportovci zářit v Miláně

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Bojovnice Veronika Arichteva: Statečná zpověď po ztrátě miminka!

Bojovnice Veronika Arichteva: Statečná zpověď po ztrátě miminka!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Další doporučené recepty:

Jahodové řezy z Galaretky
Jahodové řezy z Galaretky
Jahodové těstoviny
Jahodové těstoviny
Jahodové tiramisu II.
Jahodové tiramisu II.
Jahodovo - vanilkový tvaroh
Jahodovo - vanilkový tvaroh
Jahodovo-banánové muffiny
Jahodovo-banánové muffiny
Jahodovo-malinová zavařenina
Jahodovo-malinová zavařenina
  • Recepty.cz
  • Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact