• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jahodové řezy VI.
Napište svůj komentář k receptu

Jahodové řezy VI.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodové řezy VI.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Piškot
    • 4
      ks vejce
    • 200
      g cukr krupice
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 4
      lžíce voda
    • 2
      balení prášek do pečiva
  • Náplň
    • 2
      kostka tvaroh
    • 350
      g jahody
    • cukr
    • 2
      balení želatina
    • 2
      ks šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Piškot: šlehat celá vejce s cukrem, přidat 4 lžíce horké vody a nakonec mouku s práškem do pečiva. Vymazat a vysypat vyšší plech a upéci.
2
Náplň: tvarohy utřít s cukrem dle chuti, uvařit želatinu dle návodu (dát méně vody, než je na návodu), rozmixovat jahody, smíchat s tvarohem, přidat prochladlou želatinu a nakonec přidat 2 ušlehané šlehačky (já používám Kunín), náplň dáme na vychladlý piškot.
3
Dále uvaříme 2 sáčky želatiny dle návodu a nalejeme je na jahodovou hmotu.
4
Celý plech dáme do lednice ztuhnout- nejlépe přes noc.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové řezy

Jahodové řezy

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy V.

Jahodové řezy V.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 24. 6. 2008 18:13

    Zdeňko, díky. Taky ráda potírám piškot naředěnou marmeládou s rumem. S těmi kousky jahod to zkusím, já jevšechny rozmixovala, ty kousky by asi byly lepší. Zdravím. Ivana

  • Zdeňka | 24. 6. 2008 13:26

    Ivano,piškot potírám skoro vždy marmeládou zředěnou troškou rumu a taky je dobré do hmoty přidat čerstvé nebo mimo sezónu mražené jahody nakrájené na kousky.Tím se chuť moučníku zvýrazní.

  • Ivana Samcová | 23. 6. 2008 16:31

    moc jsem se na tyto řezy těšila ale trošičku mne zklamaly. Jsou dobré, ale zdají se mi takové mdlejší. Něco by to chtělo, ale nevím co. Dát jen jeden tvaroh a doplnit to jogurtem? Potřít piškot řídkou marmeládou? Nezkoušel jste je někdo trošku nějak jinak?

  • Hana Rožníčková | 20. 7. 2007 10:07

    A proč jste to dělala z pudinku, když je tam psaná želatina, já je dělám jen se želatinou a řezy jsou výborné.

  • Zdenka Korábová | 20. 7. 2007 09:13

    neví, jsem asi nemehlo, ale mě se udělala slizká tučná hmota, která neztuhla, jen kapánek zrosolovatělě --- br už nikdy zlatý pudink

  • Handula | 28. 7. 2006 20:17

    minulý týden jsem pekla, je to vynikající moučník, dávám za 1, zkuste také nebudete litovat, ta práce stojí za to

  • Hanka | 26. 6. 2006 14:00

    každý ať peče podle svého, ale já si myslím, že finančně vyjdou levněji 4 sáčky želatiny

  • Dagmar | 25. 6. 2006 21:47

    Není třeba kupovat želatinu, dávám místo ní jahodový puding uvařený v jednom balíčku jahodového vitacitu rozmíchaného ve vodě. A v ledničce ztuhne přesně jako želatina.

  • Anonym | 23. 6. 2006 14:05

    ano celkem jsou potřeba 4 sáčky želatiny, já dávám do tvarohu i na polití červenou

  • Iveta | 23. 6. 2006 13:48

    takže jestli tomu rozumím dobře,jsou potřeba dva sáčky želatiny do náplně,plus dva sáčky na polití???Jestli ano,dává se navrch bezbarvá,nebo červená želatina???Děkuji

  • Hanka | 23. 6. 2006 12:56

    ještě jsem chtěla dodat, neděste se, když vám želatina udělá žmolky,na chuť to nemá vliv,držím palce, ať se povede a chutná

  • Hanka | 23. 6. 2006 12:45

    ano dávají se 2 sáčky želatiny

  • Gabriela Houšková | 23. 6. 2006 11:55

    a kolik sáčků želatiny se dává do náplně? Taky 2?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Jahody Polohrubá mouka Prášek do pečiva Šlehačka Tvaroh Vejce Voda Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houskové knedlíky

Houskové knedlíky

Zapečená bramborová kaše

Zapečená bramborová kaše

Kuřecí prsa v nivové omáčce

Kuřecí prsa v nivové omáčce

Velikonoční beránek

Velikonoční beránek

Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou

Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou

Pudinkový koláč III.

Pudinkový koláč III.

bramborový salát bavorský

bramborový salát bavorský

Velikonoční oříškový dort

Velikonoční oříškový dort

Zapečené cukety se šunkou a sýrem

Zapečené cukety se šunkou a sýrem

Doporučujeme

40 minut
Čočkové minestrone

Čočkové minestrone

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

144
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
31
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
Výborný bezový sirup: Vyzkoušejte recept herečky Ivy Hüttnerové alias bylinkářky Alžběty ze seriálu Slunečná
Výborný bezový sirup: Vyzkoušejte recept herečky…
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
AHA.cz Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Velký přehled letních bot očima stylistky: Které budou slušet všem a co naopak rozšíří lýtka?

Velký přehled letních bot očima stylistky: Které budou slušet všem a co naopak rozšíří lýtka?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Po první překvapivé show: Dua Lipa šokovala Prahu podruhé! S Farnou to rozjela na pódiu

Po první překvapivé show: Dua Lipa šokovala Prahu podruhé! S Farnou to rozjela na pódiu

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a sex v přírodě: Kdo miluje lesní dobrodružství a kdo zůstává věrný ložnici?

Znamení zvěrokruhu a sex v přírodě: Kdo miluje lesní dobrodružství a kdo zůstává věrný ložnici?

  • Recepty.cz
  • Jahodové řezy VI.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact