neměla jsem velkou plechovku jahod, použila jsem dvě po 400 ml, do štávy jsem dala dva vanilkové pudinky, pak půlku másla, nakonec pokrájené jahody, vůbec jsem krém nesladila a výsledek je víc než výborný :-) dělala jsem na menší plech, příště udělám na větší, těsto podle návodu je pak docela vysoké a do těsta jsem dala jen 200 gr cukru, bohatě stačilo
Nevím proč, ale krém jsem měla řídký, neztuhl mi. Asi jsem dala víc jahodové šťávy - každý kompot má možná jiný poměr jahod a šťávy. Ale chuťově výborné. Pochutnali jsme si.
Vynikající, dělala jsem z čerstvých i kompotovaných jahod a aby nebylo málo šťávy, přidala jsem jahodový sirup, jak se s ním polévají zmrzliny a opravdu delikátní záležitost..
Mňam, ty jsou luxusní, právě jsem je dodělala, teda ještě jsem vynechala čokoládovou polevu a zítra na ně dám šlehačku. Mám úplně luxusní krém, měla jsem jahody jedny z plechovky a jedny čerstvé,takže jsem měla málo šťávy a tu jsem doplnila tím, čím se polévají zmrzliny, nevím, jak se to jmenuje, prostě taková jahodová poleva, tím se dost osladil pudink a do krému jsem dala jen nepatrné množství cukru, asi 100gr, no bomba. A ta kombinace obou jahod, super! Piškot se také nádherně povedl.
Dělala jsem podle receptu,jen jsem ubrala trochu cukru a vynikající,za 1.
Ted v sezone jsem pouzila cerstve jahody, krem jsem udelala z jahodoveho pudinku - cukr jsem do kremu nevazila, ale pridala podle chuti, a byl to vyborny zakusek, chutnal i rozmlsanym chlapum v rodine, takze je to jasna 1.
Dělala jsem to, když jsme jeli k manželovým rodičům a tolik jim to chutnalo, že to budu dělat zas. Děkuji za recept.
Zdá se mi toho cukru dost.Dělám podobný recept skoro totéž a musela jsem cukr ubrat po 5 dkg z těsta i z krému a ještě je to sladké dost.Ale je to víborné.