Utřeme žlutky z cukrem, přidáme ostatní suroviny, nakonec opatrně vmícháme sníh a upečeme. Necháme vychladnout.
2
Uvaříme pudink z jahodové šťávy a jahodového pudinku, necháme vychladnout (často mícháme, aby se nám nevytvořily pucky). Vychladlý pudink smícháme s utřeným máslem a cukrem. Nakonec přidáme rozmixované jahody.
3
Těsto potřeme náplní, posypeme strouhanou čokoládou a necháme vychladit.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Miroslava Marková
|18. 5. 2007 10:42
Plech používám klasický, s vyšší obrubou. Přesný čas pečení Vám bohužel nanapíši, já sama se řídím tím, že když kraje buchty odstupují od plechu, je pečená. Myslím, že tak 30-40 minut na 160 st. bude akorát. Pozor na to, abyste měla všechny suroviny přibližně ve stejné teplotě, hlavně pudink, máslo, aby se Vám krém nezdrcl. Ale to určitě všechno znáte.Doufám, že Vám bude chutnat!
zita matejkova
|18. 5. 2007 09:40
To vypadá lákavě.Zkusím.Můžete upřesnit dobu pečení a velikost plechu-díky.