Měla jsem jahody navíc a tenhle recept byla správná volba. Místo cukru jsem dala čekankový sirup a místo hladké mouky jsem použila žitnou celozrnnou hladkou mouku. Jsou vynikající. Tip: 160°C, 30-40 minut
Prý jsou to nejlepší muffíny, které jsem upekla :) a pravda je, že ani já jsem neodolala a to jsem si sladké minulý týden zakázala :)
jsou úúúúúžasné
Vřele doporučuju :-* jsou dokonalý :-)) :-))
Báječné a jednoduché <3 <:-) <3
Muffiny byly vynikající. Po cestě z práce kupuji na přání rodiny další jahody :-D
Můj bratr donesl čokoládu ať mu upeču muffiny, ale zároveň jsem měla na zahrádce hodně jahod tak jsem si vypůjčila váš recept. No a musím říct, že i když už jsem dělala muffiny podle mnoha receptů je tenhle zdaleka nejlepší. Muffiny jsou nádherné, nadýchané a vláčné. Jakmile jsem dopekla, přišel za mnou druhý sourozenec, ať z těch muffinů udělám cupcakes, no tak jsem na ně šupla krém s vanilkového pudingu a másla obarvený červeným potravinářským barvivem. Musím říct, že jsem sklidila obrovských úspěch. Tak chci poděkovat a jenom víc takových skvělých receptů. ;-)
Včera jsem si v práci opsala recept a doma se do něj hned dala. Mufiny dopadly vynikajícně, dokonce tak vynikajícně, že jsem je musela za dvě hodiny péct znova. Za recept bych tedy chtěla moc poděkovat a také ho doporučit dál, protože jsou krásně vláčné a ta vůně. Prostě jahodové mufiny, žádná umělotina.
vyborny recept! taky vsechno presne vyslo!!:) vrele doporucuji
Myslela jsem že chybí mléko nebo nějaká tekutina, ale všeho přesně podle receptu je správně a mufiny jsou vynikající a vláčné. Myslím že budu dělat další :D.