• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Jahodové BE-BE
Napište svůj komentář k receptu

Jahodové BE-BE

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodové BE-BE
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení smetana ke šlehání
    • 1
      ks tvaroh z vaničky
    • 1
      balení zakysaná smetana
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      balíček sušenky be-be (1 * tmavé a 1 * světlé)
    • hořká čokoláda Kousek
    • 500
      g jahody

Postup přípravy receptu

1
Ušleháme smetanu do krémové hmoty, přidáme vanilkové cukry, tvaroh a kysanou smetanu a vše promícháme. Do formy dáme potravinovou fólii a dno vyložíme střídavě barevnými sušenkami, vše potřeme ušlehaným krémem, hustě poklademe na větší kousky nakrájenými jahodami a posypeme hrubě pomačkanými tmavými sušenkami.
2
Opakujeme, krém, jahody a hrubě pomačkané světlé sušenky, povrch potřeme zbytkem krému a ozdobíme jahodami a vše posypeme strouhanou čokoládou. Zabalíme do fólie a necháme 24 hod. uležet v chladu.
3
Moučník je lehký a není přeslazený. Při podávání si můžete přilepšit šlehačkou, nebo polít pudinkem, ale není to nutné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové daiquiri

Jahodové daiquiri

Jahodové řezy

Jahodové řezy

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana | 9. 6. 2007 21:42

    Tak jsem včera vyzkoušela, moc nám to chutnalo. Opravdu moučník je lehký, není přeslazený. Pro nás příjemná změna. Hlavně je to rychlý.Dnes jsme snědli. DOma chtěli další, tak jsem musela přidělat. ALe už jsem měla jen tvaroh a jogurt, tak jsem to dělala z toho a taky dobré. Jediné co mě na tom vadí, že se to špatně dává na talířek, spíš se to musí podebrat a je to takové všelijaké, ale chuť výborná.Měla jsem už málo jahod, tak jsem potřela BEBE sušenky višňovou marmeládou. Tak díky za recept.

  • Věra z DC | 6. 6. 2007 09:24

    Ivo, dávám do té umělé uzaviratelné nádoby, to jsou ty jak prodávají kulaté, hranadé a obdélníkové a jsou 3 v sobě, tak tento receptík se vejde do té obdélníkové velké. uzavřu a je možné s tím v pohodě i cestovat pokud je třeba:-)) můžete udělat i do více menších je to úplně jedno.

  • Ivana | 6. 6. 2007 09:12

    Do jaké formy dáváte? Do dortové? Jaká asi velikost?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vafle Nejlepší dezerty
Moučníky Vafle Snídaně Dopolední svačina Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořká čokoláda Jahody Smetana ke šlehání Sušenky BE-BE Tvaroh z vaničky Vanilkový cukr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maďarský paprikový salát

Maďarský paprikový salát

Čokoládový dort

Čokoládový dort

Cizrnové kari

Cizrnové kari

Mřížková tvarohová buchta

Mřížková tvarohová buchta

Beránek s kandovaným ovocem

Beránek s kandovaným ovocem

Jablečný závin

Jablečný závin

Lembas (Elfí chléb)

Lembas (Elfí chléb)

Krémová kukuřičná polévka

Krémová kukuřičná polévka

Domácí müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky

Doporučujeme

60 minut
Marocké masové koule s kapustičkami a slaninou

Marocké masové koule s kapustičkami a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

43
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
38
Višňový džem (marmeláda)
Višňový džem (marmeláda)
37
Dýňová tortila
Dýňová tortila
37
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
36
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový, s červenou řepou nebo zdravý tabouleh
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový,…
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
AHA.cz Lela už pravdu o synovi neskrývá: Každý den je pro mě darem…

Lela už pravdu o synovi neskrývá: Každý den je pro mě darem…

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Hvězdy na přehlídce Beaty Rajské:  Vary ovládla Havlová, Donutilová i Leitgeb!

Hvězdy na přehlídce Beaty Rajské: Vary ovládla Havlová, Donutilová i Leitgeb!

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Zločiny míchá s romantikou, své hrdiny by autorka knižních hitů vzala na Vyšehrad!

Zločiny míchá s romantikou, své hrdiny by autorka knižních hitů vzala na Vyšehrad!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude znechucený dotěrným nápadníkem a komu se zvýší plat?

Horoskop na další týden: Kdo bude znechucený dotěrným nápadníkem a komu se zvýší plat?

  • Recepty.cz
  • Jahodové BE-BE
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact