• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jahodové BE-BE
Napište svůj komentář k receptu

Jahodové BE-BE

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodové BE-BE
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení smetana ke šlehání
    • 1
      ks tvaroh z vaničky
    • 1
      balení zakysaná smetana
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      balíček sušenky be-be (1 * tmavé a 1 * světlé)
    • hořká čokoláda Kousek
    • 500
      g jahody

Postup přípravy receptu

1
Ušleháme smetanu do krémové hmoty, přidáme vanilkové cukry, tvaroh a kysanou smetanu a vše promícháme. Do formy dáme potravinovou fólii a dno vyložíme střídavě barevnými sušenkami, vše potřeme ušlehaným krémem, hustě poklademe na větší kousky nakrájenými jahodami a posypeme hrubě pomačkanými tmavými sušenkami.
2
Opakujeme, krém, jahody a hrubě pomačkané světlé sušenky, povrch potřeme zbytkem krému a ozdobíme jahodami a vše posypeme strouhanou čokoládou. Zabalíme do fólie a necháme 24 hod. uležet v chladu.
3
Moučník je lehký a není přeslazený. Při podávání si můžete přilepšit šlehačkou, nebo polít pudinkem, ale není to nutné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové daiquiri

Jahodové daiquiri

Jahodové řezy

Jahodové řezy

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana | 9. 6. 2007 21:42

    Tak jsem včera vyzkoušela, moc nám to chutnalo. Opravdu moučník je lehký, není přeslazený. Pro nás příjemná změna. Hlavně je to rychlý.Dnes jsme snědli. DOma chtěli další, tak jsem musela přidělat. ALe už jsem měla jen tvaroh a jogurt, tak jsem to dělala z toho a taky dobré. Jediné co mě na tom vadí, že se to špatně dává na talířek, spíš se to musí podebrat a je to takové všelijaké, ale chuť výborná.Měla jsem už málo jahod, tak jsem potřela BEBE sušenky višňovou marmeládou. Tak díky za recept.

  • Věra z DC | 6. 6. 2007 09:24

    Ivo, dávám do té umělé uzaviratelné nádoby, to jsou ty jak prodávají kulaté, hranadé a obdélníkové a jsou 3 v sobě, tak tento receptík se vejde do té obdélníkové velké. uzavřu a je možné s tím v pohodě i cestovat pokud je třeba:-)) můžete udělat i do více menších je to úplně jedno.

  • Ivana | 6. 6. 2007 09:12

    Do jaké formy dáváte? Do dortové? Jaká asi velikost?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vafle Nejlepší dezerty
Moučníky Vafle Snídaně Dopolední svačina Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořká čokoláda Jahody Smetana ke šlehání Sušenky BE-BE Tvaroh z vaničky Vanilkový cukr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Koleno v alobalu na grilu

Koleno v alobalu na grilu

Sypaný koláč

Sypaný koláč

Tortilla s čerstvou zeleninou

Tortilla s čerstvou zeleninou

Pórková polévka s mrkví

Pórková polévka s mrkví

Bramborový bochánek (mazanec)

Bramborový bochánek (mazanec)

Nepečené ovesné placičky s arašídovým máslem

Nepečené ovesné placičky s arašídovým…

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Okurkovo-špenátové smoothie

Okurkovo-špenátové smoothie

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

49
Brokolice se slaninou (nejen) z remosky
Brokolice se slaninou …
45
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…
45
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
33
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
32
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Smrt vévodkyně z Kentu (†92): Kdy bude pohřeb?

Smrt vévodkyně z Kentu (†92): Kdy bude pohřeb?

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Jahodové BE-BE
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact