• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina II.
Napište svůj komentář k receptu

Jahodová zmrzlina II.

autor: ulmanová
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 21
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
6fotografií
Nahrát fotku
 

Domácí zmrzlina je nejlepší způsob, jak se ochladit v parných letních dnech. Dopřejte si jahodovou z čerstvého ovoce smíchaného se šlehačkou a bílkovým sněhem.

Suroviny

8 porce
    • 2
      bílek
    • 300
      g jahody
    • 230
      ml šlehačka
    • 200
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Jahody rozmixujeme s cukrem. Zvlášť ušleháme šlehačku a bílky. Postupně zlehka smícháme šlehačku a sníh z bílků s rozmixovaným ovocem. Po zmražení získáme asi 1 l zmrzliny.

RADA: Kam na nejlepší zmrzlinu v Praze?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Meruňková zmrzlina

Meruňková zmrzlina

Jahodový sorbet

Jahodový sorbet

Borůvková zmrzlina

Borůvková zmrzlina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga S. | 23. 7. 2016 16:01

    Zmrzlina je fantastická. Akorát když jsou jahody hodně zralé, dávám cukru méně ( 15 dkg ). :-)

  • monika | 12. 6. 2011 09:03

    mislim,ze toho cukru by mohlo byt min. Jednou jsem udelala j.zmzlinu s 200g cukru a bylo to sladky jako cecek.Doporucuji mene cukru ahojjjj :-) :-P :-[

  • Jarda | 17. 2. 2008 16:48

    Vyborny taky je, kdyz pridate jeden (nebo i vice podle chuti) vanilkovy cukr, doporucuji ;)

  • Iggy | 27. 7. 2006 16:06

    Zkusím totéž, ale s meruňkami. Snad se mi to povede :o)

  • Eva Ulmanová | 4. 7. 2006 13:56

    Řekla bych, tak něco mezi tím.

  • Ivana Kašparovská | 3. 7. 2006 07:34

    Je ta zmrznlina krémová nebo spíše jako dřeň? Děkuji za odpověď.

  • Lenka Sch. | 2. 7. 2006 13:04

    Taky doporučuji. Je výborná :o)

  • Libor | 30. 6. 2006 09:49

    Pro Evu Ulmanovou:Díky, tutově odzkouším, zní to velice dobře.

  • Eva Ulmanová | 30. 6. 2006 09:33

    Pene Libore, bílek se šlehá zvlášť a šlehačka také zvlášť, pak teprve přidat ovoce.

  • Libor | 30. 6. 2006 07:51

    Vysvětlete prosím pro méně chápavého chlapa - bílek šleháme zvlášť a šlehačku také zvlášť? Potom teprve smícháme s ovocem? Nebo smícháme bílek, šlehačku a pak teprve šleháme? Díky

  • BARČA | 28. 6. 2006 19:37

    Tato zmrzlina je fantastická!! Doporočuji ji všem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Krémy & pudingy & zmrzlina Nejlepší dezerty
Moučníky Chlazení Děti Vegetariáni Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Jahody Šlehačka

Jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné papriky jinak

Plněné papriky jinak

Italská pizza

Italská pizza

Máslový ležák proti depresi

Máslový ležák proti depresi

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Žampionová polévka se zakysanou smetanou

Žampionová polévka se zakysanou…

Bramborovo-hrášková kaše

Bramborovo-hrášková kaše

Plněná kuřecí prsa s broskví a feferonkou

Plněná kuřecí prsa s broskví a…

Jidáše - sádlové

Jidáše - sádlové

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Jak udělat piškot na dort

Poslední sledované recepty

144
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
70
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
64
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
63
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
50
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

Další doporučené recepty:

Jahodová roláda - rychle a chutně
Jahodová roláda - rychle a chutně
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Jahodová sněhová roláda
Jahodová sněhová roláda
Jahodové daiquiri
Jahodové daiquiri
Jahodové daiquiri
Jahodové daiquiri
Jahodové dortíky
Jahodové dortíky
  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact