• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina II.
Napište svůj komentář k receptu

Jahodová zmrzlina II.

autor: ulmanová
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 21
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
Jahodová zmrzlina II.
6fotografií
Nahrát fotku
 

Domácí zmrzlina je nejlepší způsob, jak se ochladit v parných letních dnech. Dopřejte si jahodovou z čerstvého ovoce smíchaného se šlehačkou a bílkovým sněhem.

Suroviny

8 porce
    • 2
      bílek
    • 300
      g jahody
    • 230
      ml šlehačka
    • 200
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Jahody rozmixujeme s cukrem. Zvlášť ušleháme šlehačku a bílky. Postupně zlehka smícháme šlehačku a sníh z bílků s rozmixovaným ovocem. Po zmražení získáme asi 1 l zmrzliny.

RADA: Kam na nejlepší zmrzlinu v Praze?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Meruňková zmrzlina

Meruňková zmrzlina

Jahodový sorbet

Jahodový sorbet

Borůvková zmrzlina

Borůvková zmrzlina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga S. | 23. 7. 2016 16:01

    Zmrzlina je fantastická. Akorát když jsou jahody hodně zralé, dávám cukru méně ( 15 dkg ). :-)

  • monika | 12. 6. 2011 09:03

    mislim,ze toho cukru by mohlo byt min. Jednou jsem udelala j.zmzlinu s 200g cukru a bylo to sladky jako cecek.Doporucuji mene cukru ahojjjj :-) :-P :-[

  • Jarda | 17. 2. 2008 16:48

    Vyborny taky je, kdyz pridate jeden (nebo i vice podle chuti) vanilkovy cukr, doporucuji ;)

  • Iggy | 27. 7. 2006 16:06

    Zkusím totéž, ale s meruňkami. Snad se mi to povede :o)

  • Eva Ulmanová | 4. 7. 2006 13:56

    Řekla bych, tak něco mezi tím.

  • Ivana Kašparovská | 3. 7. 2006 07:34

    Je ta zmrznlina krémová nebo spíše jako dřeň? Děkuji za odpověď.

  • Lenka Sch. | 2. 7. 2006 13:04

    Taky doporučuji. Je výborná :o)

  • Libor | 30. 6. 2006 09:49

    Pro Evu Ulmanovou:Díky, tutově odzkouším, zní to velice dobře.

  • Eva Ulmanová | 30. 6. 2006 09:33

    Pene Libore, bílek se šlehá zvlášť a šlehačka také zvlášť, pak teprve přidat ovoce.

  • Libor | 30. 6. 2006 07:51

    Vysvětlete prosím pro méně chápavého chlapa - bílek šleháme zvlášť a šlehačku také zvlášť? Potom teprve smícháme s ovocem? Nebo smícháme bílek, šlehačku a pak teprve šleháme? Díky

  • BARČA | 28. 6. 2006 19:37

    Tato zmrzlina je fantastická!! Doporočuji ji všem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Krémy & pudingy & zmrzlina Nejlepší dezerty
Moučníky Chlazení Děti Vegetariáni Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Jahody Šlehačka

Jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brambory na paprice jako příloha

Brambory na paprice jako příloha

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Kotlety s houbovou omáčkou

Kotlety s houbovou omáčkou

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Rychlý salát s kozím sýrem

Rychlý salát s kozím sýrem

Jablečník bez vajec - jablečný koláč (buchta)

Jablečník bez vajec - jablečný koláč …

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Přírodní plátek s fazolkami

Přírodní plátek s fazolkami

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak udělat piškot na dort

Poslední sledované recepty

31
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
12
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
12
Brynzové halušky
Brynzové halušky
11
Pečená kachna s červeným zelím
Pečená kachna s červeným…

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Deník Aha! 10.10.2025

Deník Aha! 10.10.2025

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Jahodová roláda - rychle a chutně
Jahodová roláda - rychle a chutně
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Jahodová sněhová roláda
Jahodová sněhová roláda
Jahodové daiquiri
Jahodové daiquiri
Jahodové daiquiri
Jahodové daiquiri
Jahodové dortíky
Jahodové dortíky
  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact