Domácí zmrzlina je nejlepší způsob, jak se ochladit v parných letních dnech. Dopřejte si jahodovou z čerstvého ovoce smíchaného se šlehačkou a bílkovým sněhem.
Zmrzlina je fantastická. Akorát když jsou jahody hodně zralé, dávám cukru méně ( 15 dkg ). :-)
mislim,ze toho cukru by mohlo byt min. Jednou jsem udelala j.zmzlinu s 200g cukru a bylo to sladky jako cecek.Doporucuji mene cukru ahojjjj :-) :-P :-[
Vyborny taky je, kdyz pridate jeden (nebo i vice podle chuti) vanilkovy cukr, doporucuji ;)
Zkusím totéž, ale s meruňkami. Snad se mi to povede :o)
Řekla bych, tak něco mezi tím.
Je ta zmrznlina krémová nebo spíše jako dřeň? Děkuji za odpověď.
Taky doporučuji. Je výborná :o)
Pro Evu Ulmanovou:Díky, tutově odzkouším, zní to velice dobře.
Pene Libore, bílek se šlehá zvlášť a šlehačka také zvlášť, pak teprve přidat ovoce.
Vysvětlete prosím pro méně chápavého chlapa - bílek šleháme zvlášť a šlehačku také zvlášť? Potom teprve smícháme s ovocem? Nebo smícháme bílek, šlehačku a pak teprve šleháme? Díky
Tato zmrzlina je fantastická!! Doporočuji ji všem