Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
michal
|15. 6. 2011 13:01
dá se nahradit ...mlékem ...holky třeba
Eva Ulmanová
|10. 8. 2006 13:47
Je mi líto, ale asi Vám neporadím. Tento recept jsem bez Salka nezkoušela. Snad kondenz. neslazené mléko, ale bez záruky.
eva ad
|27. 7. 2006 20:57
Da se salko necim nahradit?
Eva Ulmanová
|4. 7. 2006 07:11
S větším množstvím jahod může připomínat spíše dřeň. Pokud ji chcete hustější, zkuste přidat pouze 3 kelímky jahod.
Ivana Kašparovská
|30. 6. 2006 16:18
Paní Evo, nevím čím to je, ale zmrzlina byla spíše jako dřeň. To tak má být? Jogurt jsem dala celý a jahod jsem dala 5 kelímků aby nebyla zmrzlina tak sladká jak píšete. Udělala jsem snad někde chybu? Ráda bych věděla, jestli i ostatním čtenářkám to tak připadalo.
Barča
|28. 6. 2006 10:21
Dělala jsem zmrzlinu z celého salka a přidala jsem celý jogurt (možná i trochu víc, tak asi 180 g) a byla moc dobrá, doporučuji.
Barča
|27. 6. 2006 10:11
Děkuji, vyzkouším a dám vědět.
Eva Ulmanová
|27. 6. 2006 09:31
Zmrzlina je sladší, většinou podle chuti přidám více jahod nebo dám celý kelímek jogurtu (150g).
Barča
|26. 6. 2006 21:47
Paní Evo, není zmrzlina ve výsledku příliš sladká ?Jasně, že můžu salka ubrat, ale nerada totiž měním recepty, když je má někdo vyzkoušené. Díky za odpověď.