• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina
Napište svůj komentář k receptu

Jahodová zmrzlina

autor: ulmanová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodová zmrzlina
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      plechovka salko
    • citronová šťáva z 1,5 citronu
    • 0,50
      kelímek bílý jogurt
    • 1
      kelímek šlehačka ušlehaná
    • 4
      kelímek jahody rozmačkané

Postup přípravy receptu

1
Salko ušleháme s citronovou šťávou do zhoustnutí. Přidáme rozmačkané nebo rozmixované jahody, jogurt, nakonec ušlehanou šlehačku. Necháme zmrznout.
2
Místo jahod lze použít i meruňky. Množství surovin lze měnit podle vlastní chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí jahodová zmrzlina

Domácí jahodová zmrzlina

Jahodová zmrzlina II.

Jahodová zmrzlina II.

Jogurtová jahodová zmrzlina

Jogurtová jahodová zmrzlina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • michal | 15. 6. 2011 13:01

    dá se nahradit ...mlékem ...holky třeba

  • Eva Ulmanová | 10. 8. 2006 13:47

    Je mi líto, ale asi Vám neporadím. Tento recept jsem bez Salka nezkoušela. Snad kondenz. neslazené mléko, ale bez záruky.

  • eva ad | 27. 7. 2006 20:57

    Da se salko necim nahradit?

  • Eva Ulmanová | 4. 7. 2006 07:11

    S větším množstvím jahod může připomínat spíše dřeň. Pokud ji chcete hustější, zkuste přidat pouze 3 kelímky jahod.

  • Ivana Kašparovská | 30. 6. 2006 16:18

    Paní Evo, nevím čím to je, ale zmrzlina byla spíše jako dřeň. To tak má být? Jogurt jsem dala celý a jahod jsem dala 5 kelímků aby nebyla zmrzlina tak sladká jak píšete. Udělala jsem snad někde chybu? Ráda bych věděla, jestli i ostatním čtenářkám to tak připadalo.

  • Barča | 28. 6. 2006 10:21

    Dělala jsem zmrzlinu z celého salka a přidala jsem celý jogurt (možná i trochu víc, tak asi 180 g) a byla moc dobrá, doporučuji.

  • Barča | 27. 6. 2006 10:11

    Děkuji, vyzkouším a dám vědět.

  • Eva Ulmanová | 27. 6. 2006 09:31

    Zmrzlina je sladší, většinou podle chuti přidám více jahod nebo dám celý kelímek jogurtu (150g).

  • Barča | 26. 6. 2006 21:47

    Paní Evo, není zmrzlina ve výsledku příliš sladká ?Jasně, že můžu salka ubrat, ale nerada totiž měním recepty, když je má někdo vyzkoušené. Díky za odpověď.

  • Eva Ulmanová | 26. 6. 2006 13:47

    Salko je slazené kondenzované mléko

  • Eva Horynová | 26. 6. 2006 11:19

    Salko je slazené nebo neslazené?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Citronová šťáva Jahody Salko Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dvoubarevné jablkové řezy

Dvoubarevné jablkové řezy

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Řízky v ovesných vločkách

Řízky v ovesných vločkách

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Ovocný koláč z pomazánkového másla

kuřecí pilaf s kari

kuřecí pilaf s kari

Makové (ořechové) muffiny

Makové (ořechové) muffiny

Guláš s hlívou ústřičnou

Guláš s hlívou ústřičnou

Dušená kari z dýně v mletém mase

Dušená kari z dýně v mletém mase

Citronový nebo pomerančový krém - pikantní

Citronový nebo pomerančový krém -…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

102
Little Gem s hořčicovým přelivem
Little Gem s hořčicovým…
53
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
53
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
53
Chia dezert z červeného pomeranče
Chia dezert z červeného…
52
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co  se stala mužem!

Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co se stala mužem!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact