• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina
Napište svůj komentář k receptu

Jahodová zmrzlina

autor: ulmanová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodová zmrzlina
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      plechovka salko
    • citronová šťáva z 1,5 citronu
    • 0,50
      kelímek bílý jogurt
    • 1
      kelímek šlehačka ušlehaná
    • 4
      kelímek jahody rozmačkané

Postup přípravy receptu

1
Salko ušleháme s citronovou šťávou do zhoustnutí. Přidáme rozmačkané nebo rozmixované jahody, jogurt, nakonec ušlehanou šlehačku. Necháme zmrznout.
2
Místo jahod lze použít i meruňky. Množství surovin lze měnit podle vlastní chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí jahodová zmrzlina

Domácí jahodová zmrzlina

Jahodová zmrzlina II.

Jahodová zmrzlina II.

Jogurtová jahodová zmrzlina

Jogurtová jahodová zmrzlina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • michal | 15. 6. 2011 13:01

    dá se nahradit ...mlékem ...holky třeba

  • Eva Ulmanová | 10. 8. 2006 13:47

    Je mi líto, ale asi Vám neporadím. Tento recept jsem bez Salka nezkoušela. Snad kondenz. neslazené mléko, ale bez záruky.

  • eva ad | 27. 7. 2006 20:57

    Da se salko necim nahradit?

  • Eva Ulmanová | 4. 7. 2006 07:11

    S větším množstvím jahod může připomínat spíše dřeň. Pokud ji chcete hustější, zkuste přidat pouze 3 kelímky jahod.

  • Ivana Kašparovská | 30. 6. 2006 16:18

    Paní Evo, nevím čím to je, ale zmrzlina byla spíše jako dřeň. To tak má být? Jogurt jsem dala celý a jahod jsem dala 5 kelímků aby nebyla zmrzlina tak sladká jak píšete. Udělala jsem snad někde chybu? Ráda bych věděla, jestli i ostatním čtenářkám to tak připadalo.

  • Barča | 28. 6. 2006 10:21

    Dělala jsem zmrzlinu z celého salka a přidala jsem celý jogurt (možná i trochu víc, tak asi 180 g) a byla moc dobrá, doporučuji.

  • Barča | 27. 6. 2006 10:11

    Děkuji, vyzkouším a dám vědět.

  • Eva Ulmanová | 27. 6. 2006 09:31

    Zmrzlina je sladší, většinou podle chuti přidám více jahod nebo dám celý kelímek jogurtu (150g).

  • Barča | 26. 6. 2006 21:47

    Paní Evo, není zmrzlina ve výsledku příliš sladká ?Jasně, že můžu salka ubrat, ale nerada totiž měním recepty, když je má někdo vyzkoušené. Díky za odpověď.

  • Eva Ulmanová | 26. 6. 2006 13:47

    Salko je slazené kondenzované mléko

  • Eva Horynová | 26. 6. 2006 11:19

    Salko je slazené nebo neslazené?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Citronová šťáva Jahody Salko Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mleté maso s kapustou

Mleté maso s kapustou

Chutní šnečci

Chutní šnečci

Nudle s tvarohem

Nudle s tvarohem

Kuře v zelenině

Kuře v zelenině

Punčové řezy - jako z cukrárny :-)

Punčové řezy - jako z cukrárny :-)

Čalamáda na špagety

Čalamáda na špagety

Luigiho zeleninové rizoto na italský způsob

Luigiho zeleninové rizoto na italský…

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…

Plněné papriky s knedlíkem

Plněné papriky s knedlíkem

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

21
Pomazánka z tvarůžků
Pomazánka z tvarůžků
20
Avignonský Rumpsteak s cibulí
Avignonský Rumpsteak s…
15
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Pampeliškový salát s…
14
Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou
Jitrnice se zelím,…
14
Ryba v těstíčku
Ryba v těstíčku

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact