• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina
Napište svůj komentář k receptu

Jahodová zmrzlina

autor: ulmanová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodová zmrzlina
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      plechovka salko
    • citronová šťáva z 1,5 citronu
    • 0,50
      kelímek bílý jogurt
    • 1
      kelímek šlehačka ušlehaná
    • 4
      kelímek jahody rozmačkané

Postup přípravy receptu

1
Salko ušleháme s citronovou šťávou do zhoustnutí. Přidáme rozmačkané nebo rozmixované jahody, jogurt, nakonec ušlehanou šlehačku. Necháme zmrznout.
2
Místo jahod lze použít i meruňky. Množství surovin lze měnit podle vlastní chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí jahodová zmrzlina

Domácí jahodová zmrzlina

Jahodová zmrzlina II.

Jahodová zmrzlina II.

Jogurtová jahodová zmrzlina

Jogurtová jahodová zmrzlina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • michal | 15. 6. 2011 13:01

    dá se nahradit ...mlékem ...holky třeba

  • Eva Ulmanová | 10. 8. 2006 13:47

    Je mi líto, ale asi Vám neporadím. Tento recept jsem bez Salka nezkoušela. Snad kondenz. neslazené mléko, ale bez záruky.

  • eva ad | 27. 7. 2006 20:57

    Da se salko necim nahradit?

  • Eva Ulmanová | 4. 7. 2006 07:11

    S větším množstvím jahod může připomínat spíše dřeň. Pokud ji chcete hustější, zkuste přidat pouze 3 kelímky jahod.

  • Ivana Kašparovská | 30. 6. 2006 16:18

    Paní Evo, nevím čím to je, ale zmrzlina byla spíše jako dřeň. To tak má být? Jogurt jsem dala celý a jahod jsem dala 5 kelímků aby nebyla zmrzlina tak sladká jak píšete. Udělala jsem snad někde chybu? Ráda bych věděla, jestli i ostatním čtenářkám to tak připadalo.

  • Barča | 28. 6. 2006 10:21

    Dělala jsem zmrzlinu z celého salka a přidala jsem celý jogurt (možná i trochu víc, tak asi 180 g) a byla moc dobrá, doporučuji.

  • Barča | 27. 6. 2006 10:11

    Děkuji, vyzkouším a dám vědět.

  • Eva Ulmanová | 27. 6. 2006 09:31

    Zmrzlina je sladší, většinou podle chuti přidám více jahod nebo dám celý kelímek jogurtu (150g).

  • Barča | 26. 6. 2006 21:47

    Paní Evo, není zmrzlina ve výsledku příliš sladká ?Jasně, že můžu salka ubrat, ale nerada totiž měním recepty, když je má někdo vyzkoušené. Díky za odpověď.

  • Eva Ulmanová | 26. 6. 2006 13:47

    Salko je slazené kondenzované mléko

  • Eva Horynová | 26. 6. 2006 11:19

    Salko je slazené nebo neslazené?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Citronová šťáva Jahody Salko Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v kari omáčce - rychlé

Kuře v kari omáčce - rychlé

Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně

Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně

Kuřecí koktejl

Kuřecí koktejl

Dýňový prívarok

Dýňový prívarok

Hranolky z kapra

Hranolky z kapra

Listové řezy s rumovou polevou

Listové řezy s rumovou polevou

Švestkové (třešňové) šátečky s tvarohem

Švestkové (třešňové) šátečky s…

Blesková česnečka s uzeným masem

Blesková česnečka s uzeným masem

Fazolový salát

Fazolový salát

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

39
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
23
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
19
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
18
Klasické lečo
Klasické lečo
16
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact