• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina
Napište svůj komentář k receptu

Jahodová zmrzlina

autor: ulmanová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodová zmrzlina
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      plechovka salko
    • citronová šťáva z 1,5 citronu
    • 0,50
      kelímek bílý jogurt
    • 1
      kelímek šlehačka ušlehaná
    • 4
      kelímek jahody rozmačkané

Postup přípravy receptu

1
Salko ušleháme s citronovou šťávou do zhoustnutí. Přidáme rozmačkané nebo rozmixované jahody, jogurt, nakonec ušlehanou šlehačku. Necháme zmrznout.
2
Místo jahod lze použít i meruňky. Množství surovin lze měnit podle vlastní chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí jahodová zmrzlina

Domácí jahodová zmrzlina

Jahodová zmrzlina II.

Jahodová zmrzlina II.

Jogurtová jahodová zmrzlina

Jogurtová jahodová zmrzlina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • michal | 15. 6. 2011 13:01

    dá se nahradit ...mlékem ...holky třeba

  • Eva Ulmanová | 10. 8. 2006 13:47

    Je mi líto, ale asi Vám neporadím. Tento recept jsem bez Salka nezkoušela. Snad kondenz. neslazené mléko, ale bez záruky.

  • eva ad | 27. 7. 2006 20:57

    Da se salko necim nahradit?

  • Eva Ulmanová | 4. 7. 2006 07:11

    S větším množstvím jahod může připomínat spíše dřeň. Pokud ji chcete hustější, zkuste přidat pouze 3 kelímky jahod.

  • Ivana Kašparovská | 30. 6. 2006 16:18

    Paní Evo, nevím čím to je, ale zmrzlina byla spíše jako dřeň. To tak má být? Jogurt jsem dala celý a jahod jsem dala 5 kelímků aby nebyla zmrzlina tak sladká jak píšete. Udělala jsem snad někde chybu? Ráda bych věděla, jestli i ostatním čtenářkám to tak připadalo.

  • Barča | 28. 6. 2006 10:21

    Dělala jsem zmrzlinu z celého salka a přidala jsem celý jogurt (možná i trochu víc, tak asi 180 g) a byla moc dobrá, doporučuji.

  • Barča | 27. 6. 2006 10:11

    Děkuji, vyzkouším a dám vědět.

  • Eva Ulmanová | 27. 6. 2006 09:31

    Zmrzlina je sladší, většinou podle chuti přidám více jahod nebo dám celý kelímek jogurtu (150g).

  • Barča | 26. 6. 2006 21:47

    Paní Evo, není zmrzlina ve výsledku příliš sladká ?Jasně, že můžu salka ubrat, ale nerada totiž měním recepty, když je má někdo vyzkoušené. Díky za odpověď.

  • Eva Ulmanová | 26. 6. 2006 13:47

    Salko je slazené kondenzované mléko

  • Eva Horynová | 26. 6. 2006 11:19

    Salko je slazené nebo neslazené?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Citronová šťáva Jahody Salko Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny

Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny

Slaný anglický koláč

Slaný anglický koláč

Drobenkový koláč s rebarborou

Drobenkový koláč s rebarborou

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Pečená sekaná v zelenině

Pečená sekaná v zelenině

Brambory zapečené se zeleninou

Brambory zapečené se zeleninou

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…

Krém z dýně hókaidó

Krém z dýně hókaidó

Špecle s fazolkami

Špecle s fazolkami

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

34
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
32
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
28
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
27
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Jahodová zmrzlina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact