Myslím si ,že ano p.Olgo. Solamyl je bramborový škrob a GUSTIN kukřičný škrob.Ve výsledku podobné.
Dobry den, chci se zeptat, je mozne misto Solamylupouzit Gustin ? Jsem v Nemecku a Solamyl jsem tu nevidela :-(
Zuzko,dík ! Až upeču dám vědět jak se povedla.
pro Janu P.: můžete zkusit i potřít sádlem...já to ale nedělám, není potřeba,těsto se od papíru vždy hezky oddělilo.Tak přeju hodně zdaru:)
Pečicí papír se vyrábí na rozměr nízkého plechu do trouby a tak nedělá problém zdvihnutý okraj. Já ten papír ještě lehce pomastím, potom se roláda krásně od papíru oddělí. Okraje těsta, které zůstanou u plechu odříznu nožem nebo těsto nedávám až k okraji.
Je to lákavý recept a určitě dobrý, těch žloutků je tam dost ,ale slípky nesou tak to nebude problém.Jen se bojím toho pečícího papíru aby se mi dobře narovnal do rohů pekáče,nebo bych ho měla potřít ještě sádlem?