Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Valašská zelňačka s houbami
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Perník s pudinkem - nedrobí se
Jablečný perník s tvarohem
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Lívanečky po našem - kynuté
Bramborovo-špenátová polévka
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky