Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Houbová omáčka II.
Jednoduchá domácí paštika
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Kávový zákusek - řezy
Salát s broskví a krabími tyčinkami
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Šneci z listového těsta se zelím -…
Rychlé langoše plněné sýrem
Špagety ala carbonara
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka