Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Babiččiny kotlety
Kuřecí játra na olivách a víně
Kuřecí prsa se žampiony II.
Dukátové buchtičky III.
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek