Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Brambory s kysanou smetanou
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Italská caponata
Houbový guláš na špeku s paprikou
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Penne s tuňákem a kukuřicí
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Smothie-Kiwi a banán
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone