Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Slaný závin s plísňovým sýrem
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Zapečený bulgur
Těstovinový salát s nakládanou…
Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Pařížské řezy ....Danča
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě