Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Salát z červené řepy
Domácí veka
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Vepřový králík pečený na bylinkách
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Těstoviny s rajčaty
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Rohlíčky a pletýnky
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou