Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Hovězí maso pěti vůní
Palačinky od Petra
Čevabčiči na chorvatský způsob
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Hovězí po burgunsku
Kouzelný vaječný koňak
Lívance s cukrem a skořicí
Těsto na domácí chleba
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dýňové latte