Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Zeleninový salát s francouzskou…
Rajčatová pizza
Ořechové řezy naší babičky
Švestková povidla bez míchání
Karbanátky z filé
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Blesková česnečka s uzeným masem
Zeleninové surimi tyčinky s rýží
Vydatná česnečka z uzených žeber
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Kuřecí kousky ve slanině
Šátečky se špenátem a uzeným