Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Dobroučká kuřecí pomazánka
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Plněné cukety s ementálem
Lehká tvarohová pomazánka
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Hlíva s přírodním masem - minutka
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky