Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Jednoduché kokosky
Buchty jako od babičky
Salát z červené řepy s křenem II.
Kuře po kreolsku
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Máslo s medvědím česnekem
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky