Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Drožďové knedlíčky do polévky
Játrová nádivka na pekáč
Cibulová šťávička proti kašli
Vajíčková pomazánka IV.
Placek ze strouhanky
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Houbovo-smetanová krkovička
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Telecí řízky v bylinkové strouhance
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci