• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jablkový zákusek II.
Napište svůj komentář k receptu

Jablkový zákusek II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablkový zákusek II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 1
      kg polohrubá mouka
    • 1
      prášek do pečiva
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      vejce
    • margarín
  • náplň
    • 200
      g moučkový cukr
    • 5
      ks zlatý klas
    • 2,20
      kg jablka strouhané

Postup přípravy receptu

1
Těsto: všechny přísady zpracujeme, pokud je pořeba přidáme trošku mléka. Těsto rozdělíme na dvě části. Jednu část dáme už vyválenou na vymazaný plech a druhou část po natření náplně na vrch.
2
Náplň: vše dobře promícháme a dáme na spodní část těsta (použijeme vše co máme v misce, t.j. i vodu z jablek). Povrch přikryjeme druhým plátem těsta, propícháme vidličkou a dáme péct do horké trouby. Po upečení posypeme vanilkovým cukrem, resp. práškovým cukrem (můžeme i troškou skořice).
3
Poznámka: pokud dobře rozmícháme náplň, po upečení a vychladnutí vypadá zákusek jakoby s ovocnou želatinou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Slaný zákusek se šunkou a sýrem

Slaný zákusek se šunkou a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Margita | 17. 8. 2006 06:35

    Ospravedlňujem sa, neviem si to vysvetliť.

  • Kuchařka on-line | 10. 8. 2006 08:26

    Do receptu se nic nedopisovalo, je zde uveden tak, jak přišel. Maizenu bude smazána.

  • Margita | 10. 8. 2006 06:38

    Maizena tam nemá byť. Pravdepodobne upravila kucharka-online a myslela asi ako vysvetlenie k Zlatému klasu. Ale ja by som skôr dala do zátvorky vanilkový puding, aby bolo jasné pre niektorých čo je Zlatý klas. Tiež som skúšala s kakaovým pudingom a aj to bolo dobré.

  • Jana | 9. 8. 2006 11:33

    Mám podobný recept,řezy jsou moc dobré.

  • Airan Novakova | 9. 8. 2006 11:25

    Mam podobny recept a jsem moc spokojena. Jen nevim proc tady po tom Zlatem klasu je napsana ta Maizena, jako nahrazka? Ja davam vanilkovy pudink:-) ZAKUSEK VRELE DOPORUCUJI! Zelatinu zasadne nepouzivam a tohle je svela napodobenina:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jablka Margarín Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Zlatý klas
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pampeliškový med

Pampeliškový med

Houbové karbanátky s mletým masem

Houbové karbanátky s mletým masem

Sněhové rohlíčky

Sněhové rohlíčky

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Buchta z mikrovlnky

Buchta z mikrovlnky

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty,italskou šunkou posypané parmazánem

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…

Bylinkovo-okurkový nápoj

Bylinkovo-okurkový nápoj

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Tvarohové šátečky (závin…
16
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
16
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Sharon Osbourneová oslavila první narozeniny bez Ozzyho (†76): Dojemné překvapení od dcery!

Sharon Osbourneová oslavila první narozeniny bez Ozzyho (†76): Dojemné překvapení od dcery!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Jablkový zákusek II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact