• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jablkový zákusek II.
Napište svůj komentář k receptu

Jablkový zákusek II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablkový zákusek II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 1
      kg polohrubá mouka
    • 1
      prášek do pečiva
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      vejce
    • margarín
  • náplň
    • 200
      g moučkový cukr
    • 5
      ks zlatý klas
    • 2,20
      kg jablka strouhané

Postup přípravy receptu

1
Těsto: všechny přísady zpracujeme, pokud je pořeba přidáme trošku mléka. Těsto rozdělíme na dvě části. Jednu část dáme už vyválenou na vymazaný plech a druhou část po natření náplně na vrch.
2
Náplň: vše dobře promícháme a dáme na spodní část těsta (použijeme vše co máme v misce, t.j. i vodu z jablek). Povrch přikryjeme druhým plátem těsta, propícháme vidličkou a dáme péct do horké trouby. Po upečení posypeme vanilkovým cukrem, resp. práškovým cukrem (můžeme i troškou skořice).
3
Poznámka: pokud dobře rozmícháme náplň, po upečení a vychladnutí vypadá zákusek jakoby s ovocnou želatinou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Slaný zákusek se šunkou a sýrem

Slaný zákusek se šunkou a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Margita | 17. 8. 2006 06:35

    Ospravedlňujem sa, neviem si to vysvetliť.

  • Kuchařka on-line | 10. 8. 2006 08:26

    Do receptu se nic nedopisovalo, je zde uveden tak, jak přišel. Maizenu bude smazána.

  • Margita | 10. 8. 2006 06:38

    Maizena tam nemá byť. Pravdepodobne upravila kucharka-online a myslela asi ako vysvetlenie k Zlatému klasu. Ale ja by som skôr dala do zátvorky vanilkový puding, aby bolo jasné pre niektorých čo je Zlatý klas. Tiež som skúšala s kakaovým pudingom a aj to bolo dobré.

  • Jana | 9. 8. 2006 11:33

    Mám podobný recept,řezy jsou moc dobré.

  • Airan Novakova | 9. 8. 2006 11:25

    Mam podobny recept a jsem moc spokojena. Jen nevim proc tady po tom Zlatem klasu je napsana ta Maizena, jako nahrazka? Ja davam vanilkovy pudink:-) ZAKUSEK VRELE DOPORUCUJI! Zelatinu zasadne nepouzivam a tohle je svela napodobenina:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jablka Margarín Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Zlatý klas
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazole z Vysočiny

Fazole z Vysočiny

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Pizza chudobka

Pizza chudobka

Jahodové řezy VII.

Jahodové řezy VII.

Univerzální bramborové těsto

Univerzální bramborové těsto

Čína pro lenochy

Čína pro lenochy

Rychlá perníková roláda

Rychlá perníková roláda

Citronovo-makové muffiny

Citronovo-makové muffiny

Masová minutka na zeleno - rychle a chutně

Masová minutka na zeleno - rychle a…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

79
Brokolicová polévka se sýrem a slaninou
Brokolicová polévka se…
32
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
29
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
26
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
25
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Nesvačilová dětskou knihu křtila, Holubová všechny zlila!

Nesvačilová dětskou knihu křtila, Holubová všechny zlila!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Jablkový zákusek II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact