• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Jablkový tvarohový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Jablkový tvarohový koláč

autor: stinglova
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 253
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablkový tvarohový koláč
Jablkový tvarohový koláč
Jablkový tvarohový koláč
Jablkový tvarohový koláč
Jablkový tvarohový koláč
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 160
      g hera
    • 120
      g moučkový cukr
    • 1
      ks žloutek
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Tvarohová nádivka
    • 250
      g tvaroh
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce cukr
  • Jablková nádivka
    • 400
      g jablka
    • 3
      lžíce cukr
    • 1
      lžička škrobová moučka
    • 1
      lžička skořice
    • 2
      lžička rozinky

Postup přípravy receptu

1
Z mouky, kypřícího prášku, hery, cukru a žloutku připravíme těsto. Menší polovinu dáme do mrazáku a větší polovinu rozložíme do dortové formy, kterou jsme předem vymazali tukem. Pokryjeme vrstvu tvarohovou, pak vrstvu jablkovou a na vše nastrouháme zbývající těsto. Koláč upečeme.
2
Tvarohová nádivka: tvaroh dáme do mísy přidáme vejce, vanilkový cukr podle chuti osladíme a dobře promícháme.
3
Jablková nádivka: jablka oloupeme, nastrouháme, promícháme s cukrem, škrobovou moučkou, skořicí a rozinkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkový koláč od babičky

Jablkový koláč od babičky

Linecký jablkový koláč

Linecký jablkový koláč

Jablkový koláč z kynutého těsta

Jablkový koláč z kynutého těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ewellin
    Ewellin | 3. 10. 2021 18:35

    Výborný koláč, vláčný, rozplývající se v ústech. Přidala jsem do tvarohu rumový cukr a příště dám více tvarohu. Dala jsem troubu na 160C a pekla hodinu. :)

  • Godfred | 3. 3. 2019 13:32

    125C na pečení je rozhodně málo a to jsem měl těsto tenké a pekl jsem 90min.Doporucuji raději kratší dobu a vyšší teplotu (180).Jinak koláč nemá chybu.

  • girlska
    girlska | 14. 2. 2018 13:51

    Jo a tvarohy (tučný) dva! :-D

  • girlska
    girlska | 14. 2. 2018 13:50

    Naprostá dokonalost :) Cukru jsem dala 100g, zbylý bílek jsem přidala navíc do tvarohu. Vynechala jsem rozinky. Pekla jsem na 125 stupňů, cca hodinu.

  • Jiří | 2. 5. 2017 13:39

    Taky by mě zajímalo, na kolik a jak dlouho se to peče.

  • Miss.Magic | 10. 11. 2016 19:53

    Koláč je jednoduchý na přípravu a chuťově moc dobrý - jen dávám 1/2 dávku cukru oproti receptu a tvarohu dávám 500 g (tučného).. ;-) Díky za výborný recept... O:-)

  • lumpma | 16. 11. 2015 08:09

    Výborný koláč jen jsem ubral cukr z tvarohu a nechal jen 1 vanilkový na 1 tvaroh. My máme rádi hodně náplně takže tam šlo 1,5 tvarohu. Do jablek jsem dal 1 skořicový cukr. A koláš nevydržel ani 24 h ;o)

  • Jindra | 14. 4. 2015 11:52

    Výborný koláč, dělala jsem už několikrát, akorát dávám méně cukru.

  • Radek | 15. 2. 2015 20:10

    Včera večer jsem koláč upekl a ráno jsme jej snědli na snídani, takže se právě peče druhý. Je výborný a jednoduchý. :-\

  • Paja | 20. 1. 2015 10:36

    Na kolik stupnu a jak dlouho, prosim

  • Jitka | 13. 12. 2014 14:13

    Koláč je užasný :-* :-* :-* už ho dělám po 4 a dělám ho na celej plech takže z trojité dávky a u nás vydrží tak do večera :D :D :D :D

  • Maki | 28. 11. 2014 17:35

    Koláč je výborný, dnes jej budu péct již potřetí. Tentokrát pro budoucí tchýni, tak se opět musí povést. Jen se nemohu ubránit názoru, že v základu je koláč strašně sladký. Chápu, že o tom to asi je, ale napodruhé jsem dala až o polovinu méně cukru do těsta i nádivek a přesto byl vynikající a sladký až až :-P Je to asi věc názoru a hlavně chutí. Jinak za mne super recept!

  • Maki | 28. 11. 2014 17:33

    Koláč je výborný, dnes jej budu péct již potřetí. Tentokrát pro budoucí tchýni, tak se opět musí povést. Jen se nemohu ubránit názoru, že v základu je koláč strašně sladký. Chápu, že o tom to asi je, ale napodruhé jsem dala až o polovinu méně cukru do těsta i nádivek a přesto byl vynikající a sladký až až :-P Je to asi věc názoru a hlavně chutí. Jinak za mne super recept!

  • marta | 10. 11. 2014 00:29

    odporúčam :-) je super - výborný

  • Karel | 5. 11. 2014 19:40

    neuškodil by podrobnější popis postupu,je to nepřehledný ale při trocha fantazie se to dá zvládnout...

  • Kiehlmanova | 26. 10. 2014 18:57

    Před dvěma dny jsem koláč udělala dle receptu a kromě toho, že místo rozinek jsem dala nasekané vlašské ořechy, jsem nedělala další změny. Všem chutnalo a pekla jsem 50 min při 125 stupních v dortové formě také pečícím papírem vyložené (předem zmačkat, lépe se s ní pracuje). BK

  • helenka | 26. 10. 2014 10:07

    jo jěšte strouhane ořechy do jablek

  • helenka | 26. 10. 2014 10:05

    Těsto se dělalo dobře,jen si vždycky všechno trochu vylepšuji,do tvarohu rum,citon,lžičku pudinkoveho prašku,a to těsto co se strouha to jsem udělala s kakaem,tak už se těšime je to v troubě,děkuji tomu kdo vynalezl internet

  • Andrea | 23. 5. 2014 09:07

    Nastrouhat nahoru, vždyť je to tam napsané.

  • Vera | 23. 4. 2014 11:31

    Tak jablka asi moooc vodnate.. kape mi to z formy a smradu po celem bytě.. zachránil to vložený plech s pečícím papírem.. ted vetrám a douuufám že to brzy začne vonět :'(

  • Oxit | 5. 2. 2014 16:12

    :D to je tedy zazitek ja vam povim :D

  • Klaramahutova | 9. 1. 2014 12:48

    Vyborne 8-)

  • BindiDindi | 9. 10. 2013 14:11

    Moučník je moc dobrý, akorát sladký, zase trošku jiný.... prostě na 1. Ale do dortové formy je pro nás málo, takže jsem dělala na menší plech z 1,5 dávky, tvarohy jsem dala 2ks. Také doporučuji do tvarohové směsi oddělit žloutky od bílků, bílky smíchat se zbylými bílky od žloutků do těsta, ušlehat pevný sníh a ten zamíchat do tvarohové směsi. Tvaroh je po upečení pěkně nadýchaný.

  • bajanaba | 11. 6. 2013 18:08

    je výborný :-)

  • Michaela666 | 8. 6. 2013 11:29

    Těsta zbytečně moc. Tvarohu málo.Do těsta by klidně mohla přijít citronová kúra, hodila by se tam. Teď jdu péct, Do tvarohu ještě přidávám rum a cukru dávám více. Jelikož taky moc nevítám recepty kde není psáno na kolik a jak dlouho, tak snad to tak nějak odhadnu. Jinak když jsem těsto vyválela (samozřejmě na pomoučeném vále a chtěla jsem jej přenést do pečící formy, tak praskalo. Tak jsem tam hodila celou hroudu a vymačkala jsem ho ručně do krajů, tak jen doufám, že ho potom z formy dostanu :-S

  • gabi | 26. 5. 2013 13:52

    nie nie,recept je dobry, hera spojí muku aj cukor!

  • gabi | 26. 5. 2013 13:51

    no suhlasim, aj mne vyslo malo cesta:(

  • karpadina | 21. 3. 2013 20:27

    do těsta jsem přidala skořici, těším se na výsledek, mňam :-)

  • fIRCON | 10. 3. 2013 12:34

    Velmi křehký a dobrý!

  • fIRCON | 9. 3. 2013 12:05

    Těsto se dělalo dobře, příště ho však udělám 1 a 1/2 dávky. Stejně tak dám 2 tvarohy. Dělala jsem na malý plech, ale bylo to sotva na potřetí a pokrytí :-\

  • tonik | 24. 1. 2013 19:11

    Tak jsem to pekl asi 35 minut a teploty jsem různě střídal, takže zase vím prd, ale výsledek je nad očekávání dobrej.

  • tonik | 24. 1. 2013 16:12

    Já taky a trochu rumtresti, ta mi tam taky chyběla.

  • tonik | 24. 1. 2013 15:59

    Mě se těsto dělalo dobře nakonec jsem uhnětl jakejsi knedlík s kterým se dalo pracovat teď to peču ale nevím jak dlouho to mám nechat v troubě a s jakou teplotou, tak se uvidí. :-)

  • Peto | 24. 12. 2012 11:16

    Z mouky, kypřícího prášku, hery, cukru a žloutku připravíme těsto z tohto asi tazko este voda ,alebo mlieko tam ide NIE ...? takyto polovicny recept :-\

  • HelenaPa | 12. 11. 2012 08:06

    Do těsta jsem musela přidat trošku mléka, aby se spojilo (může to být moukou). Pak byl koláč výborný, vláčný. Dávám 1.

  • fanynka | 7. 11. 2012 17:06

    aha nevšimla jsem si že se má nastrouhat nahoru...pardon :D

  • fanynka | 7. 11. 2012 17:04

    Akorát nechápu co s tím těstem v mrazáku? :D A nakolik stupňů a jak dlouho péct?

  • Poulettka | 2. 11. 2012 21:21

    Skvělý koláč, báječně chutná :-)

  • Paja | 30. 10. 2012 10:04

    Koláč všem moc chutnal. Příprava je jednoduchá, což s malými dětmi velmi oceňuji.

  • Dáša | 7. 10. 2012 09:37

    Díky, tahle informace mi zde chyběla :-)

  • Jarda | 15. 7. 2012 22:57

    Tento recept je opravdu výborný,koláč je chuťově opravdu jedinečný.

  • Reniiika | 9. 7. 2012 23:20

    recept je vyborny, jen testo je potreba si udelat drive a dat do mraznicky aby se lepe strouhalo. jinak do tvarohu jsem dala jeste citronovou kuru ktera mi tam chybela.

  • pAJa | 20. 4. 2012 08:58

    no jasně,přece je to logické... ;-)

  • Barča | 15. 3. 2012 19:01

    Perfektni recept, opravdu! Vypada slozite a pritom to je jednoduche:-)Priste ho zkusim misto do formy dat na plech..uvidime, co udela:-) Dobrou chut

  • Václavka | 26. 2. 2012 16:32

    Je fakt deliciózní!! A velmi vydatný :-)

  • calypsol | 11. 2. 2012 21:18

    Odpovim si sam :-) Experimentalne jsem zjistil, ze Hera se muze klidne nejdriv rozpustit , usetri se 10 minut hneteni a konzistence testa je stejna.

  • calypsol | 19. 1. 2012 11:14

    Jak se dela to testo? Hera se rozpusti? Nebo se tuha rozmixuje nejdriv se zloutkem a cukrem? Myslim si, ze ty postupy jsou u receptu dost dulezite a je treba je detailne popisovat.

  • Marcela | 7. 11. 2011 09:21

    Koláč je vynikající, pekla jsem ho již několikrát, vždy měl úspěch :-). Do těsta přidávám pro změnu kakao (i granko). Dělám do dortové formy, kterou vyložím pečicícm papírem a strouhám i spodní část, přijde mi ten koláč nadýchanější a navíc ten tvaroh lehce vteče do toho spodníhi těsta. Nejčastěji dělám s jablky (buď čerstvá jablka nebo zavařená a nastouhaná ve vlastní štávě s cukrem-pak už nesladím), ale zkusila jsem dát i mražené jahody (taky měly úspěch) a teď naposledy jsem kombinovala jablka s rybízem a opět vynikající. Bílek, který nedám do těsta, přidám do tvarohové nádivky. Děkuji za recept :-).

  • Anička | 17. 9. 2011 09:14

    Vyborný :-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 10. 3. 2011 10:42

    Výborný a jednoduchý koláč ;-)

  • JITKA | 26. 2. 2011 09:01

    TENTO RECEPT ZNÁM JENOM S JABLKY.TĚSTO STROUHÁM I SPODNÍ.KOLÁČ JE VÝBORNÝ. <:-)

  • JITKA | 26. 2. 2011 08:59

    <:-)

  • Sofiee
    Sofiee | 9. 2. 2011 08:18

    Jednoduché na přípravu a výsledek vynikající. :) Doporučuji.

  • Petra Málková | 28. 1. 2011 13:42

    Buchtička je výborná!!!!!

  • Simona Sek.
    Simona Sek. | 9. 1. 2011 17:31

    Mňam, mňam:) Včera jsem upekla, přes noc to zvláčnělo, moc dobré.Navrch jsem přidala drobenku. Dostala jsem velkou pochvalu i od mojí babičky, tak to už je něco:)

  • JAna Votočková | 16. 11. 2010 23:05

    Výborné

  • Zuzka
    Zuzka | 26. 10. 2010 14:31

    Moje věčné dilema, zlikvidovat tvaroh s nepřeberným množstvím jablek ze zahrady. Výborný, rychlý moučník, už jsem dělala několikrát, nikdy nezklame.

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 16:17

    1*

  • vorlos | 10. 10. 2010 10:54

    Vynikající, dávám za 1

  • smolici
    smolici | 7. 10. 2010 20:13

    Dobré...

  • Marie Smolíková | 2. 10. 2010 13:43

    Moc dobré!!! Mňam....za 1

  • recepty 73 | 28. 9. 2010 15:10

    Neodolal jsem,po těch komentářích se nedalo jinak... .Koláč je výborný,dělal jsem do pekáčku 20x30cm,jablkovou nádivku jsem sice zampomněl osladit ,ale vůbec to nevadilo :-)).Posílám jedničku,Jiří.

  • M F | 26. 9. 2010 19:53

    Opět jsem dnes pekla. Výborné. :-)

  • Olga Lešáková | 25. 9. 2010 22:22

    Před týdnem jsem koláč pekla a je výborný, brzy zopakuji :-)

  • Vendula Tesařová | 23. 9. 2010 15:31

    teda to je ŽRÁDLO, teď jsem dopekla... úžasný

  • Nicola Kuchtíková | 16. 9. 2010 09:38

    tenhle koláč je výborný ale trochu i mé prokletí..recept si pamatuju už skoro nazpamět, jelikož ho musím péct tak dvakrát do týdne..a návštěva ho vyžaduje stále...je hned po něm-nevadí že se z něho kouří.dávám jedna :)

  • Zdenka Kocmichová | 9. 9. 2010 15:34

    Udělala jsem s jahodami. Bílek rozlila na ně. Výborné! Je téměř po něm hodinu po upečení. Za 1.

  • Ludmila Adamíková | 6. 9. 2010 10:28

    Výborný, dávám za 1 :-)

  • zdenka supolova | 1. 9. 2010 21:40

    Omlouvám se za další komentář,ale nemohu jinak:dnes se švestkama,a jak tedy švestky zrovna nemusím,koláč je vynikající.Akorát nedávám citrónovou kůru,zkusila jsem jednou a trošku se tluče s tím ovocem.Jednička s hvězdou :-)

  • Jana Koutská | 9. 8. 2010 09:55

    Taky jsem vyzkoušela - pro změnu s ostružinami - a musím konstatovat, že koláč nemá chybu!;-) Díky, Renato!:o)

  • Martina Misuthova | 7. 8. 2010 13:53

    Výborný! Manžel prohlásil, že chutná jak žemlovka :). Ale na žemlovku nedám dopustit! Už mám recept v oblíbených a brzo budu péct znova...

  • zdenka supolova | 30. 7. 2010 20:02

    Dneska s rybízem a je to výborné!Jen na ta jablka pořád ještě nedošlo :-) Top recept (aspoň pro mě).

  • Marcela Pánková | 27. 7. 2010 16:37

    Buchtička bez chybyčky! Dělala jsem jí na velký pekáč z dvojité dávky - večera nedožila!

  • Lucka ... | 24. 7. 2010 17:46

    opravdu vynikající..=O)

  • Lucka ... | 24. 7. 2010 17:43

    mmm..je to výborné..=)..nejlepší je když je ještě teplý.:O)

  • zdenka supolova | 7. 7. 2010 20:22

    Tenhle koláč jsem dělala s rebarborou,s mraženými borůvkami a dneska s čerstvými jahodami a nikdy nezklamal.Je výborný a bonusem je velice snadná a rychlá příprava.Vřele doporučuji k vyzkoušení,ale pozor,můžete se stát závislými:-)

  • Ondřejka Balabánová | 19. 6. 2010 21:28

    Koláč ala "Hraběnčiny řezy" nikdy nezklame!Zbylý bílek z těsta jsem ušlehala a natřela na jablečnou náplň.Dávám jedničku:-)

  • Anna Čuprová | 19. 6. 2010 14:26

    Je velmi dobrý, děkuji za recept.

  • Zuzana Šindlerová | 18. 6. 2010 09:58

    Dělala jsem na malý plech, do těsta přidala citr. kůru a ubrala cukru. Je vynikající!!! Druhý den ještě lepší.

  • Radka Křížová | 15. 6. 2010 18:33

    výborné,dělala jsem minulý týden,vydržel dlouho vláčný a ani není moc pracný

  • Květa Štěpánková | 30. 5. 2010 18:57

    děkuju za recept, dělala jsem na plech z dvojnásobné dávky, trochu připomíná Hraběnčiny řezy, je krásně vláčný a kombinace tvarohu a jablek je výborá. dávám za 1

  • zdenka supolova | 27. 5. 2010 16:29

    Omlouvám se tomuto koláčku i autorce,trochu sušší vršek po necelých třech hodinách krásně "natáhl" z tvarohu i ovoce a stal se velmi jedlým.Neměla jsem jablka,dala jsem rebarboru a posypala ji 2 pl cukru.Oceňuji to,že dávka je do dortové formy,protože z kl. plechu půlku rozdám a půlku jí manžel min.tři dny.Budu dělat s různým ovocem.

  • zdenka supolova | 26. 5. 2010 20:08

    Nás,bohužel,nenadchl.Možná,že zítra bude lepší,až trochu zvláční.

  • nikola jarmarová | 19. 5. 2010 12:27

    přátelé to je mňamka!!!místo hery jsem použila máslo a byloto jednoduše BEZCHYBY!!!jen se po něm zaprášilo!aprovoněl celý byt!:-)

  • markéta plíhalová | 2. 5. 2010 12:22

    Mňam.Je to krásně křehoučký koláč :)

  • Petra Marvanová | 1. 5. 2009 18:16

    Moc dobré a docela rychlé

  • Jana Kom | 9. 11. 2008 18:38

    Za tenhle recept davám 1.Koláč byl výborný a hlavně ne moc pracný.Ale je dobré ho péct na menším plechu,aby byl trošku vyšší.

  • Lenny | 2. 4. 2008 11:20

    Koláč je opravdu skvělý, jen se po něm zaprášilo, pekla jsem ho sice déle (spodní těsto po 35 minutách ještě nebylo úplně hotové), ale je opravdu jeden z nejlepších co jsem pekla.

  • lenka Hen | 8. 5. 2007 15:12

    koláč je výborný, do těsta jsem přidala citronovou kůru a do jablečné náplně nasekané vlašské ořechy, jinak super.ještě bych si dovolila doplnit, že se peče při 170 stupních cca 35 minut, v horkovzdušné troubě.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Jablka Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rozinky Skořice Škrobová moučka Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr s česnekem

Kapr s česnekem

Kuřecí satay

Kuřecí satay

Vepřové maso na kmínu a pivu

Vepřové maso na kmínu a pivu

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Borůvková tartaletka

Borůvková tartaletka

Domácí Trdelník

Domácí Trdelník

Králičí hřbet v hořčičné omáčce

Králičí hřbet v hořčičné omáčce

Kuřecí vývar a omáčka velouté podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

74
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
74
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
71
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
70
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
69
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Jablkový mřížkový koláč
Jablkový mřížkový koláč
Jablkový páj
Jablkový páj
Jablkový perník IV.
Jablkový perník IV.
Jablkový závin z listového těsta
Jablkový závin z listového těsta
Jablonecké řezy
Jablonecké řezy
Jadran
Jadran
  • Recepty.cz
  • Jablkový tvarohový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact