Vyzkoušela jsem o víkendu a koláč měl veliký úspěch. Část mouky jsem nahradila celozrnnou a přidala trošku tekutiny. Horní polovinu těsta jsem dala na chvíli do mrazáku, aby trošku ztuhlá - lépe se s ní později pracovalo a těsto se nelepilo při rozvalování. Poleva je vynikající. Hodnotím 1*
Holky a zkuste si udělat čokoládu ze 2 až 3 lžic mléka a jedné čokoláda na vaření.V kastrůlku zahřívejte tak dlouho,až se čokoláda rozpustí a nalejte na moučník.Je to vynikající a taky se neláme a myslím,že je to velice jednoduché.Jana
Podobnou polevu dělám,dávám sice solamyl místo pudinkového prášku - určitě se dává prášek.Má zahušťovací význam, chuťově není znát.Poleva se výborně krájí - neláme se.Chválím.
Predpokladam, ze puding sa do polevy pridava vo forme prasku. Nie je ho tam citit, ked sa neuvari?