Domácí hranolky bez tuku
Jablkové rychlořezy bez tuku
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zadělávané fazolky
Poleva z "ledových kaštanů"
Tradiční tažený štrůdl
Závin z listového těsta se špenátem
Bavorské vdolečky II.
Pomazánka z Romadúru II.
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Bábovka "bleskovka"
Makové řezy s citronem
Grilovaný losos ve slanině
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory