Vše smícháme, nalijeme do vymazané a vysypané velké dortové formy a upečeme na 200 °C. Vychladlý dort polijeme polevou a ozdobíme šlehačkou, oříšky atd. dle chuti.
2
Poleva: máslo rozpustíme, přidáme ostatní ingredience a vymícháme dohladka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Táňa K.
|21. 10. 2006 14:35
Těsto je hustší, nemá být řídké. Nikdy jsem neměla problém vylít jej a rozetřít ve formě. V případě potřeby ovšem klidně můžete dolít nějakou tekutinu (mléko, jablečnou šťávu), ale správně to má být hutnější.
Renata Hacklová
|21. 10. 2006 11:17
Tak na to zapomeňte. Nejde to takhle podle receptu nalít do pekáče. Je to hustý jako blázen.Možná to má být 500g jablečný přesnídávky.Takže díky za pěkné dopoledne, které jsem byla u pečení.
Jana
|9. 10. 2005 09:47
Tenhle předpis znám a dělávám ráda, protože rodina ho miluje. Je strašně jednoduchý a rychlý na přípravu, dobře se peče i vyklápí. Po upečení to není žádná suchá dusivka a pokud pokrájený ozdobíte šlehačkou, je to opravdu moučník sde kterým se nemusíte stydět před žádnou návštěvou. Já většinou peču v pekáči a pak krájím na kostky. Jo a pokud nemáte ořechy, klidně jich dejte méně nebo je vynechte, nevadí, bude dobrý i tak, můžete místo toho přidat trochu skořice. Nedoporučuji se snažit "vylepšit" hrozinkami. Zkuste, je to fakt fakt mňamka.