• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablkovec nepečený
Napište svůj komentář k receptu

Jablkovec nepečený

autor: CvejnovaLenka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablkovec nepečený
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • dětské piškoty
    • vanilkový pudink
    • voda
    • jablka
    • cukr
    • čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Jablka oloupeme, nakrájíme na kousky a povaříme s vodou do změknutí. Do této, ještě vařící se směsi, přidáme trochu cukru a balíček vanilkového pudinku. Chvilku promícháme a necháme vychladit. Mezitím do misky nebo pekáčku rozložíme piškoty, polijeme směsí s jablky a opět přikryjeme vrstvou pišotů. Hotové polijeme čokoládovou polevou a dáme do ledničky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkovec

Jablkovec

Nepečený banánovo/lentilkový dort

Nepečený banánovo/lentilkový dort

Nepečený cheesecake s omáčkou z čerstvých borůvek

Nepečený cheesecake s omáčkou z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 7. 12. 2011 18:43

    ...doporučuji pudink rozmíchat v trošce vody a pak teprve vlít do jablečné směsi, kde ho ještě krátce povaříme, aby dezert nebyl cítit škrobem... vrstev dělám i několik, podle toho, kolik mám jablečné směsi..., místo čokolády používám šlehačku nebo zakysanou smetanu...

  • petronela | 16. 11. 2011 11:40

    Dnes ho budu dělat poprvé,tak doufám,že se mi povede,jinak tento moučník dělám z čerstvého ovoce a zakysané smetany +tvarohu,velká dobrota :-)

  • Helča | 21. 9. 2011 23:01

    My dáváme na spodní vrtvu piškotů ještě zakysanou smetanu s cukrem .

  • Martina Marťásek | 26. 10. 2007 10:47

    Já tento dortík dělala právě včera - jen na kilo jablek dávám dva pudinky - vyzkoušejte ananasové - rozmíchané v anas. džusu . Jablíčka vařím s 1 vanil. cukrem , celou skořicí a hřebíčkem a také trošku podliji džusem . Je to potom aromatičtější a ananasová příchuť tomu dá šmrnc . . . :-)

  • Marta Bochezová | 27. 8. 2007 06:53

    Moc dobré, dělala jsem o dovolené, dala jsem jen spodní vrstvu piškotů (cukrářských) a jablkovou směs a moc to chutnalo. Velmi lehké a osvěžující. Jablka jsem nepřislazovala :-)

  • Klára Wolfová | 7. 8. 2007 13:51

    Dělám dort stejně jako Danka, u tohoto receptu chybí rozmíchání pudingu ve vodě, jinak přímým vsypáním do horkých rozvařených jablek by vznikly hrudky.

  • Jana Remková | 7. 8. 2007 13:40

    Moc se mi líbí,když někdo napíše:Dávám za 1 a zjistíte,že hodnocení není žádné.Tak jsem dala za 1 já a možná se ostatní přidají.Jana

  • spejsek | 7. 8. 2007 07:08

    Jak začnou padat jablka, tak to dělám pořád. Do dortové formy a vrstvím směs z jablek a piškoty. Já ještě přidávám skořici, hned to získá na chuti. jinak lze přidat ořechy, rozinky. Navrch dám šlehačku. Moc dobré. Znám to jako "Nepečený jablečný dort"

  • Danka Snášelová | 6. 8. 2007 19:38

    Děvčata, podobný zákusek dělám takto: 4 větší oloupaná a na dílky nakrájená jablka vložím do hrnce, zaliji 2 HRNKY VODY (1/2 l) , přidám 8 lžíc cukru krupice, celou skořici a přivedu k varu. 2 pudinkové prášky s vanilkovou příchutí rozmíchám v HRNKU VODY (1/4 l), a vliji je do vařících se jablek. Hmotu míchám do zhoustnutí. Dortovou formu vypláchnu studenou vodou a dál již postupuji dle postupu. Dort zatížím, nechám v chladu ztuhnout a před podáváním zdobím šlehačkou.

  • Alena Kamenická | 6. 8. 2007 18:38

    Z hrušek to určitě jde, ale jsou trochu mdlé. Mně se osvědčilo dát půl na půl hrušky a jablka.

  • Alena Kamenická | 6. 8. 2007 18:38

    Z hrušek to určitě jde, ale jsou trochu mdlé. Mně se osvědčilo dát půl na půl hrušky a jablka.

  • Lenka Cvejnová | 6. 8. 2007 18:30

    Určitě by šlo dělat i z hrušek, šlehačka na ozdobu je dobrý nápad, můžeme i oslazenou zakysanou smetanu... nechám na vaší fantazii. Co se týče množství vody, vše dělám odhadem:), přibližně však na 5 jablek 1/2 litru vody.

  • Anonym | 6. 8. 2007 15:31

    Šlo by to z hrušek?

  • Jana Melecká | 6. 8. 2007 14:55

    Je to osvěžující zákusek, můžete ozdobit i šlehačkou.Dělala jsem to často, když byli kluci malí a říkali jsme tomu amarouny.

  • Anonym | 6. 8. 2007 14:41

    já dávám 1 pudink a přibližně asi 1/2 l.hmoty

  • Anonym | 6. 8. 2007 14:23

    je to super doporučuji dávám 1*

  • Jana Remková | 6. 8. 2007 13:42

    Rozhodně bych to zkusila,ale nepíšete ani odhadem,v kolika množství vody máme vařit jablka a to je dost důležitá informace.Teď na léto se hodí takové osvěžující deserty Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Dětské piškoty Jablka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dietní jablečný závin

Dietní jablečný závin

Pampeliškový med

Pampeliškový med

Hrnečková paštika

Hrnečková paštika

Košovská specialita

Košovská specialita

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Medovník s čokoládou

Medovník s čokoládou

Pastýřský koláč - Páj

Pastýřský koláč - Páj

Pizza s cuketou

Pizza s cuketou

Beránek ze šlehačky

Beránek ze šlehačky

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

295
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
55
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
32
Kapustové těstoviny - zapékané
Kapustové těstoviny -…
22
Kapr v trojobale
Kapr v trojobale
20
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Výborná holandská omáčka…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tragická smrt krásné moderátorky (†43): Zemřela při pádu letadla!

Tragická smrt krásné moderátorky (†43): Zemřela při pádu letadla!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Jablkové šátečky
Jablkové šátečky
Jablkové vafle
Jablkové vafle
Jablkovec
Jablkovec
Jablkovo - skořicové cupcakes
Jablkovo - skořicové cupcakes
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Jablkovo-medové palačinky s lískovými oříšky
Jablkovo-medové palačinky s lískovými…
  • Recepty.cz
  • Jablkovec nepečený
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact