• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Jablkovec nepečený
Napište svůj komentář k receptu

Jablkovec nepečený

autor: CvejnovaLenka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablkovec nepečený
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • dětské piškoty
    • vanilkový pudink
    • voda
    • jablka
    • cukr
    • čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Jablka oloupeme, nakrájíme na kousky a povaříme s vodou do změknutí. Do této, ještě vařící se směsi, přidáme trochu cukru a balíček vanilkového pudinku. Chvilku promícháme a necháme vychladit. Mezitím do misky nebo pekáčku rozložíme piškoty, polijeme směsí s jablky a opět přikryjeme vrstvou pišotů. Hotové polijeme čokoládovou polevou a dáme do ledničky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkovec

Jablkovec

Nepečený banánovo/lentilkový dort

Nepečený banánovo/lentilkový dort

Nepečený cheesecake s omáčkou z čerstvých borůvek

Nepečený cheesecake s omáčkou z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 7. 12. 2011 18:43

    ...doporučuji pudink rozmíchat v trošce vody a pak teprve vlít do jablečné směsi, kde ho ještě krátce povaříme, aby dezert nebyl cítit škrobem... vrstev dělám i několik, podle toho, kolik mám jablečné směsi..., místo čokolády používám šlehačku nebo zakysanou smetanu...

  • petronela | 16. 11. 2011 11:40

    Dnes ho budu dělat poprvé,tak doufám,že se mi povede,jinak tento moučník dělám z čerstvého ovoce a zakysané smetany +tvarohu,velká dobrota :-)

  • Helča | 21. 9. 2011 23:01

    My dáváme na spodní vrtvu piškotů ještě zakysanou smetanu s cukrem .

  • Martina Marťásek | 26. 10. 2007 10:47

    Já tento dortík dělala právě včera - jen na kilo jablek dávám dva pudinky - vyzkoušejte ananasové - rozmíchané v anas. džusu . Jablíčka vařím s 1 vanil. cukrem , celou skořicí a hřebíčkem a také trošku podliji džusem . Je to potom aromatičtější a ananasová příchuť tomu dá šmrnc . . . :-)

  • Marta Bochezová | 27. 8. 2007 06:53

    Moc dobré, dělala jsem o dovolené, dala jsem jen spodní vrstvu piškotů (cukrářských) a jablkovou směs a moc to chutnalo. Velmi lehké a osvěžující. Jablka jsem nepřislazovala :-)

  • Klára Wolfová | 7. 8. 2007 13:51

    Dělám dort stejně jako Danka, u tohoto receptu chybí rozmíchání pudingu ve vodě, jinak přímým vsypáním do horkých rozvařených jablek by vznikly hrudky.

  • Jana Remková | 7. 8. 2007 13:40

    Moc se mi líbí,když někdo napíše:Dávám za 1 a zjistíte,že hodnocení není žádné.Tak jsem dala za 1 já a možná se ostatní přidají.Jana

  • spejsek | 7. 8. 2007 07:08

    Jak začnou padat jablka, tak to dělám pořád. Do dortové formy a vrstvím směs z jablek a piškoty. Já ještě přidávám skořici, hned to získá na chuti. jinak lze přidat ořechy, rozinky. Navrch dám šlehačku. Moc dobré. Znám to jako "Nepečený jablečný dort"

  • Danka Snášelová | 6. 8. 2007 19:38

    Děvčata, podobný zákusek dělám takto: 4 větší oloupaná a na dílky nakrájená jablka vložím do hrnce, zaliji 2 HRNKY VODY (1/2 l) , přidám 8 lžíc cukru krupice, celou skořici a přivedu k varu. 2 pudinkové prášky s vanilkovou příchutí rozmíchám v HRNKU VODY (1/4 l), a vliji je do vařících se jablek. Hmotu míchám do zhoustnutí. Dortovou formu vypláchnu studenou vodou a dál již postupuji dle postupu. Dort zatížím, nechám v chladu ztuhnout a před podáváním zdobím šlehačkou.

  • Alena Kamenická | 6. 8. 2007 18:38

    Z hrušek to určitě jde, ale jsou trochu mdlé. Mně se osvědčilo dát půl na půl hrušky a jablka.

  • Alena Kamenická | 6. 8. 2007 18:38

    Z hrušek to určitě jde, ale jsou trochu mdlé. Mně se osvědčilo dát půl na půl hrušky a jablka.

  • Lenka Cvejnová | 6. 8. 2007 18:30

    Určitě by šlo dělat i z hrušek, šlehačka na ozdobu je dobrý nápad, můžeme i oslazenou zakysanou smetanu... nechám na vaší fantazii. Co se týče množství vody, vše dělám odhadem:), přibližně však na 5 jablek 1/2 litru vody.

  • Anonym | 6. 8. 2007 15:31

    Šlo by to z hrušek?

  • Jana Melecká | 6. 8. 2007 14:55

    Je to osvěžující zákusek, můžete ozdobit i šlehačkou.Dělala jsem to často, když byli kluci malí a říkali jsme tomu amarouny.

  • Anonym | 6. 8. 2007 14:41

    já dávám 1 pudink a přibližně asi 1/2 l.hmoty

  • Anonym | 6. 8. 2007 14:23

    je to super doporučuji dávám 1*

  • Jana Remková | 6. 8. 2007 13:42

    Rozhodně bych to zkusila,ale nepíšete ani odhadem,v kolika množství vody máme vařit jablka a to je dost důležitá informace.Teď na léto se hodí takové osvěžující deserty Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Dětské piškoty Jablka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sváteční řezy

Sváteční řezy

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Kotlety na houbách III.

Kotlety na houbách III.

Šumavské těstoviny

Šumavské těstoviny

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Tuňákový salát s cottage sýrem

Tuňákový salát s cottage sýrem

Arašídové sušenky

Arašídové sušenky

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Gratinovaná brokolice

Gratinovaná brokolice

Doporučujeme

40 minut
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

67
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
51
Dýňová tortila
Dýňová tortila
27
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
25
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
21
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka

Zajímavé články

Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
AHA.cz Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Mimibazar Opálená pokožka bezpečně a chytře. Jak na to?

Opálená pokožka bezpečně a chytře. Jak na to?

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Barťáka milovaly i zahraniční celebrity. Prohlédněte si 10 fotek, které to dokazují

Barťáka milovaly i zahraniční celebrity. Prohlédněte si 10 fotek, které to dokazují

Ženy.cz Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Blesk.cz ONLINE: Hvězdy se slétají na slavný festival: Vary jdou do varu! Bartoškův syn úřaduje před Puppem

ONLINE: Hvězdy se slétají na slavný festival: Vary jdou do varu! Bartoškův syn úřaduje před Puppem

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

Další doporučené recepty:

Jablkové šátečky
Jablkové šátečky
Jablkové vafle
Jablkové vafle
Jablkovec
Jablkovec
Jablkovo - skořicové cupcakes
Jablkovo - skořicové cupcakes
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Jablkovo-medové palačinky s lískovými oříšky
Jablkovo-medové palačinky s lískovými…
  • Recepty.cz
  • Jablkovec nepečený
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact