• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jablkové řezy III.
Napište svůj komentář k receptu

Jablkové řezy III.

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablkové řezy III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 8
      lžíce mléko
    • 250
      g hera
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 2
      balení vanilkový cukr
    • 2
      balení vanilkový pudink
    • 5
      lžíce cukr
    • rozinky
    • ořechy
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených přísad vypracujeme těsto, rozdělíme ho na dva díly a vyválíme pláty. Plát položíme na vymaštěný plech a druhým přikryjeme náplň.<BR>Náplň: jablka pokrájíme na kostky, přidáme vanilkový cukr, pudink, cukr, rozinky a skořici, dobře promícháme. Pečeme asi 30 minut na 175 °C a ke konci zvýšíme teplotu na 200 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkové knedlíčky III.

Jablkové knedlíčky III.

Dvoubarevné jablkové řezy

Dvoubarevné jablkové řezy

Jablkové řezy (flúdn)

Jablkové řezy (flúdn)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alča | 23. 2. 2016 15:55

    Dobrý den. Chtěla bych vyzkoušet. Rozumím dobře, že uvedené těsto je úplně bez cukru? Cukr pouze do náplně?

  • kaja.myskova
    kaja.myskova | 11. 2. 2014 18:22

    Velmi dobrý recept. ;-)

  • Polenská | 9. 4. 2013 09:28

    Včera jsem tuto dobrotu upekla a s výsledkem byli všichni moc spokojení. Jen bych dodala, že v receptu není uvedeno množství jablek, to jsem nakonec trefila (díky zkušenostem dobře - cca 12 ks středně velkých jablek) a do těsta jsem přidala alespoň 3 lžíce curku (samo o sobě to těsto není nějak extra chutné) a dala jsem min. o lžíci víc mléka. Jablka jsem nastrouhala na hrubo na struhadle a vše smíchala... výsledek moooc dobrý! doporučuji povrch řezů ocukrovat...

  • Vlasta Novák | 12. 12. 2011 17:14

    Opraveno, díky

  • KejPi | 12. 12. 2011 16:51

    V jakych jednotkach jsou uvedene ingredience? Napr. mleko 8 ceho? Lzic?

  • recepty73
    recepty73 | 7. 12. 2011 18:27

    ...výborné...

  • Helena Tůmová | 17. 1. 2009 20:12

    Dopečeno, ochutnáno ještě vlažné, no .... poháááádka-VŠEM DOPORUČUJI !!!!Přidala jsem o něco víc mléka,aby se těsto lépe spojilo.Vážně bašta, asi do rána nevydrží,rodinka se seběhla a likvidují...DĚKUJI ZA RECEPTÍK.

  • Martina Lukešová | 28. 2. 2007 09:00

    Pekla jsem,jsou výborné.S těstem se naprosto bezvadně pracuje.Jen jsem jablka nastrouhala a vše promíchala.Super

  • Zdeňka Kubesová | 17. 2. 2007 11:45

    Je to hrozně dobré, dávám jedničku s *.

  • marie chocholová | 7. 2. 2007 16:54

    Řezy jsem nesla dneska do práce,a také rovnou napsaný recept k tomu!Samozřejmě po ochutnání všichni se scháněli po receptu!Výborné,určitě založím do oblíbených.

  • marie chocholová | 6. 2. 2007 20:18

    Už jsme ochutnávali,moooc dobré!!

  • marie chocholová | 6. 2. 2007 17:31

    TEd jsem je dopekla,vypadají velice dobře a i se dobře dělaly,tak doufám že budu mít s nimi úspěch!

  • Ilona Pospíšilová | 3. 2. 2007 17:19

    Zdravím,řezy jsem už pekla během 14 dnů 2x, musím říct, že jsou bombastické.

  • Monika | 27. 1. 2007 14:53

    Maruško, tyto řezy jsem ještě nedělala, ale myslím si, že náplň se jen smíchá dohromady, dá se mezi dva pláty těsta a upeče se.

  • Hana Rožníčková | 27. 1. 2007 13:05

    Maruško, náplň se jen smíchá a dá se mezi pláty. Moučník je opravdu vynikající.

  • Maruška | 27. 1. 2007 10:11

    Prosím, ta náplň se nějak vaří nebo se jen smíchá a dá na těsto? Nepochopila jsem. jestli to pečení patří k celým řezům nebo jen k náplni.Děkuji.

  • Radka K. | 4. 12. 2006 15:39

    Znám podobný recept, jen jablka strouhám a po upečení v kombinaci s pudinkem vznikne želé. Výborné.

  • Lenka | 4. 12. 2006 14:25

    výborné řezy,Díky tomu ,kdo je vymyslel

  • Hana Rožníčková | 25. 10. 2006 09:36

    Myslím, že tento moučník se hodí v tuto dobu, kdy nám padají jablka. Včera jsem ho upekla, večer všichni čekali, kdy už trochu vychladne...Je to strašně moc jedlé.

  • Hana Urbanová | 17. 10. 2006 21:59

    tento recept mám po mamince, je opravdu velmi dobrý

  • Jana Povolná | 17. 10. 2006 12:28

    mám skoro totožný receptík,tak jsem si dovolila zaslat foto...náplně je možné také různě obměňovat...většinou dělám půl plechu s jablkovou a půl plechu s tvarohovou náplní...nebo je také výborný tvaroh s broskvemi nebo mandarinkami....nebo s čímkoliv ,co si kdo vymyslí.Těsto je opravdu super,dobře se s ním pracuje ...tyto řezy dělám opravdu často ... :-)

  • Zuzana Šindlerová | 9. 10. 2006 13:44

    Výborné řezy, dala jsem 2 skořicové cukry místo vanilkových, jen se rozpadají. Těsto se krásně válí, netrhá se, perfektně se přenese na plech.

  • ŠIMEČKOVÁ Vladimíra | 4. 10. 2006 17:45

    Souhlasím s hodnocením, řezy jsou opravdu výborné.

  • Ivana Kašparovská | 29. 9. 2006 08:19

    Puding se dává práškový. Řezy dělám také a mohu potvrdit, že jsou výborné.

  • Anonym | 29. 9. 2006 07:59

    ten puding se tam dava vareny nebo jenom prasek?

  • Hana Rožníčková | 28. 9. 2006 16:27

    Tento recept znám, s těstem se dobře pracuje a moučník je strašně jedlý, doporučuju, je fakt výborný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Smažení Dušení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr Hera Mléko Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rozinky Skořice Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelníky

Zelníky

Babiččin falešný tatarák

Babiččin falešný tatarák

Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!

Nejlepší horká čokoláda II. - méně…

Psí keksy

Psí keksy

Celerové hovězí s tymiánem

Celerové hovězí s tymiánem

Bramborové placky (nejen) se zelím

Bramborové placky (nejen) se zelím

Avokádový dezert

Avokádový dezert

Rybízový koláč

Rybízový koláč

Sněhové dortíky z hrníčků

Sněhové dortíky z hrníčků

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

168
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
26
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
21
Bramborový koláč s rozmarýnem
Bramborový koláč s…
17
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
AHA.cz Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Těžce nemocná Markéta Konvičková (31): Splnila si sen! To je ale Havaj

Těžce nemocná Markéta Konvičková (31): Splnila si sen! To je ale Havaj

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Další doporučené recepty:

Jablkové koblihy se skořicí
Jablkové koblihy se skořicí
Jablkové rychlořezy bez tuku
Jablkové rychlořezy bez tuku
Jablkové řezy (flúdn)
Jablkové řezy (flúdn)
Jablkové řezy s mákem
Jablkové řezy s mákem
Jablkové řezy V.
Jablkové řezy V.
Jablkové smaženky
Jablkové smaženky
  • Recepty.cz
  • Jablkové řezy III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact