Z uvedených přísad vypracujeme těsto, rozdělíme ho na dva díly a vyválíme pláty. Plát položíme na vymaštěný plech a druhým přikryjeme náplň.<BR>Náplň: jablka pokrájíme na kostky, přidáme vanilkový cukr, pudink, cukr, rozinky a skořici, dobře promícháme. Pečeme asi 30 minut na 175 °C a ke konci zvýšíme teplotu na 200 °C.
Včera jsem tuto dobrotu upekla a s výsledkem byli všichni moc spokojení. Jen bych dodala, že v receptu není uvedeno množství jablek, to jsem nakonec trefila (díky zkušenostem dobře - cca 12 ks středně velkých jablek) a do těsta jsem přidala alespoň 3 lžíce curku (samo o sobě to těsto není nějak extra chutné) a dala jsem min. o lžíci víc mléka. Jablka jsem nastrouhala na hrubo na struhadle a vše smíchala... výsledek moooc dobrý! doporučuji povrch řezů ocukrovat...
Dopečeno, ochutnáno ještě vlažné, no .... poháááádka-VŠEM DOPORUČUJI !!!!Přidala jsem o něco víc mléka,aby se těsto lépe spojilo.Vážně bašta, asi do rána nevydrží,rodinka se seběhla a likvidují...DĚKUJI ZA RECEPTÍK.
Martina Lukešová
|28. 2. 2007 09:00
Pekla jsem,jsou výborné.S těstem se naprosto bezvadně pracuje.Jen jsem jablka nastrouhala a vše promíchala.Super
Zdeňka Kubesová
|17. 2. 2007 11:45
Je to hrozně dobré, dávám jedničku s *.
marie chocholová
|7. 2. 2007 16:54
Řezy jsem nesla dneska do práce,a také rovnou napsaný recept k tomu!Samozřejmě po ochutnání všichni se scháněli po receptu!Výborné,určitě založím do oblíbených.
marie chocholová
|6. 2. 2007 20:18
Už jsme ochutnávali,moooc dobré!!
marie chocholová
|6. 2. 2007 17:31
TEd jsem je dopekla,vypadají velice dobře a i se dobře dělaly,tak doufám že budu mít s nimi úspěch!
Ilona Pospíšilová
|3. 2. 2007 17:19
Zdravím,řezy jsem už pekla během 14 dnů 2x, musím říct, že jsou bombastické.
Monika
|27. 1. 2007 14:53
Maruško, tyto řezy jsem ještě nedělala, ale myslím si, že náplň se jen smíchá dohromady, dá se mezi dva pláty těsta a upeče se.
Hana Rožníčková
|27. 1. 2007 13:05
Maruško, náplň se jen smíchá a dá se mezi pláty. Moučník je opravdu vynikající.
Maruška
|27. 1. 2007 10:11
Prosím, ta náplň se nějak vaří nebo se jen smíchá a dá na těsto? Nepochopila jsem. jestli to pečení patří k celým řezům nebo jen k náplni.Děkuji.
Radka K.
|4. 12. 2006 15:39
Znám podobný recept, jen jablka strouhám a po upečení v kombinaci s pudinkem vznikne želé. Výborné.
Lenka
|4. 12. 2006 14:25
výborné řezy,Díky tomu ,kdo je vymyslel
Hana Rožníčková
|25. 10. 2006 09:36
Myslím, že tento moučník se hodí v tuto dobu, kdy nám padají jablka. Včera jsem ho upekla, večer všichni čekali, kdy už trochu vychladne...Je to strašně moc jedlé.
Hana Urbanová
|17. 10. 2006 21:59
tento recept mám po mamince, je opravdu velmi dobrý
Jana Povolná
|17. 10. 2006 12:28
mám skoro totožný receptík,tak jsem si dovolila zaslat foto...náplně je možné také různě obměňovat...většinou dělám půl plechu s jablkovou a půl plechu s tvarohovou náplní...nebo je také výborný tvaroh s broskvemi nebo mandarinkami....nebo s čímkoliv ,co si kdo vymyslí.Těsto je opravdu super,dobře se s ním pracuje ...tyto řezy dělám opravdu často ... :-)
Zuzana Šindlerová
|9. 10. 2006 13:44
Výborné řezy, dala jsem 2 skořicové cukry místo vanilkových, jen se rozpadají. Těsto se krásně válí, netrhá se, perfektně se přenese na plech.
ŠIMEČKOVÁ Vladimíra
|4. 10. 2006 17:45
Souhlasím s hodnocením, řezy jsou opravdu výborné.
Ivana Kašparovská
|29. 9. 2006 08:19
Puding se dává práškový. Řezy dělám také a mohu potvrdit, že jsou výborné.
Anonym
|29. 9. 2006 07:59
ten puding se tam dava vareny nebo jenom prasek?
Hana Rožníčková
|28. 9. 2006 16:27
Tento recept znám, s těstem se dobře pracuje a moučník je strašně jedlý, doporučuju, je fakt výborný.