• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Jablkové řezy III.
Napište svůj komentář k receptu

Jablkové řezy III.

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablkové řezy III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 8
      lžíce mléko
    • 250
      g hera
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 2
      balení vanilkový cukr
    • 2
      balení vanilkový pudink
    • 5
      lžíce cukr
    • rozinky
    • ořechy
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených přísad vypracujeme těsto, rozdělíme ho na dva díly a vyválíme pláty. Plát položíme na vymaštěný plech a druhým přikryjeme náplň.<BR>Náplň: jablka pokrájíme na kostky, přidáme vanilkový cukr, pudink, cukr, rozinky a skořici, dobře promícháme. Pečeme asi 30 minut na 175 °C a ke konci zvýšíme teplotu na 200 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkové knedlíčky III.

Jablkové knedlíčky III.

Dvoubarevné jablkové řezy

Dvoubarevné jablkové řezy

Jablkové řezy (flúdn)

Jablkové řezy (flúdn)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alča | 23. 2. 2016 15:55

    Dobrý den. Chtěla bych vyzkoušet. Rozumím dobře, že uvedené těsto je úplně bez cukru? Cukr pouze do náplně?

  • kaja.myskova
    kaja.myskova | 11. 2. 2014 18:22

    Velmi dobrý recept. ;-)

  • Polenská | 9. 4. 2013 09:28

    Včera jsem tuto dobrotu upekla a s výsledkem byli všichni moc spokojení. Jen bych dodala, že v receptu není uvedeno množství jablek, to jsem nakonec trefila (díky zkušenostem dobře - cca 12 ks středně velkých jablek) a do těsta jsem přidala alespoň 3 lžíce curku (samo o sobě to těsto není nějak extra chutné) a dala jsem min. o lžíci víc mléka. Jablka jsem nastrouhala na hrubo na struhadle a vše smíchala... výsledek moooc dobrý! doporučuji povrch řezů ocukrovat...

  • Vlasta Novák | 12. 12. 2011 17:14

    Opraveno, díky

  • KejPi | 12. 12. 2011 16:51

    V jakych jednotkach jsou uvedene ingredience? Napr. mleko 8 ceho? Lzic?

  • recepty73
    recepty73 | 7. 12. 2011 18:27

    ...výborné...

  • Helena Tůmová | 17. 1. 2009 20:12

    Dopečeno, ochutnáno ještě vlažné, no .... poháááádka-VŠEM DOPORUČUJI !!!!Přidala jsem o něco víc mléka,aby se těsto lépe spojilo.Vážně bašta, asi do rána nevydrží,rodinka se seběhla a likvidují...DĚKUJI ZA RECEPTÍK.

  • Martina Lukešová | 28. 2. 2007 09:00

    Pekla jsem,jsou výborné.S těstem se naprosto bezvadně pracuje.Jen jsem jablka nastrouhala a vše promíchala.Super

  • Zdeňka Kubesová | 17. 2. 2007 11:45

    Je to hrozně dobré, dávám jedničku s *.

  • marie chocholová | 7. 2. 2007 16:54

    Řezy jsem nesla dneska do práce,a také rovnou napsaný recept k tomu!Samozřejmě po ochutnání všichni se scháněli po receptu!Výborné,určitě založím do oblíbených.

  • marie chocholová | 6. 2. 2007 20:18

    Už jsme ochutnávali,moooc dobré!!

  • marie chocholová | 6. 2. 2007 17:31

    TEd jsem je dopekla,vypadají velice dobře a i se dobře dělaly,tak doufám že budu mít s nimi úspěch!

  • Ilona Pospíšilová | 3. 2. 2007 17:19

    Zdravím,řezy jsem už pekla během 14 dnů 2x, musím říct, že jsou bombastické.

  • Monika | 27. 1. 2007 14:53

    Maruško, tyto řezy jsem ještě nedělala, ale myslím si, že náplň se jen smíchá dohromady, dá se mezi dva pláty těsta a upeče se.

  • Hana Rožníčková | 27. 1. 2007 13:05

    Maruško, náplň se jen smíchá a dá se mezi pláty. Moučník je opravdu vynikající.

  • Maruška | 27. 1. 2007 10:11

    Prosím, ta náplň se nějak vaří nebo se jen smíchá a dá na těsto? Nepochopila jsem. jestli to pečení patří k celým řezům nebo jen k náplni.Děkuji.

  • Radka K. | 4. 12. 2006 15:39

    Znám podobný recept, jen jablka strouhám a po upečení v kombinaci s pudinkem vznikne želé. Výborné.

  • Lenka | 4. 12. 2006 14:25

    výborné řezy,Díky tomu ,kdo je vymyslel

  • Hana Rožníčková | 25. 10. 2006 09:36

    Myslím, že tento moučník se hodí v tuto dobu, kdy nám padají jablka. Včera jsem ho upekla, večer všichni čekali, kdy už trochu vychladne...Je to strašně moc jedlé.

  • Hana Urbanová | 17. 10. 2006 21:59

    tento recept mám po mamince, je opravdu velmi dobrý

  • Jana Povolná | 17. 10. 2006 12:28

    mám skoro totožný receptík,tak jsem si dovolila zaslat foto...náplně je možné také různě obměňovat...většinou dělám půl plechu s jablkovou a půl plechu s tvarohovou náplní...nebo je také výborný tvaroh s broskvemi nebo mandarinkami....nebo s čímkoliv ,co si kdo vymyslí.Těsto je opravdu super,dobře se s ním pracuje ...tyto řezy dělám opravdu často ... :-)

  • Zuzana Šindlerová | 9. 10. 2006 13:44

    Výborné řezy, dala jsem 2 skořicové cukry místo vanilkových, jen se rozpadají. Těsto se krásně válí, netrhá se, perfektně se přenese na plech.

  • ŠIMEČKOVÁ Vladimíra | 4. 10. 2006 17:45

    Souhlasím s hodnocením, řezy jsou opravdu výborné.

  • Ivana Kašparovská | 29. 9. 2006 08:19

    Puding se dává práškový. Řezy dělám také a mohu potvrdit, že jsou výborné.

  • Anonym | 29. 9. 2006 07:59

    ten puding se tam dava vareny nebo jenom prasek?

  • Hana Rožníčková | 28. 9. 2006 16:27

    Tento recept znám, s těstem se dobře pracuje a moučník je strašně jedlý, doporučuju, je fakt výborný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Smažení Dušení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr Hera Mléko Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rozinky Skořice Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta s pudinkem

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Bazalkové kuře s ořechy

Bazalkové kuře s ořechy

Šunková pomazánka

Šunková pomazánka

Krowky

Krowky

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

Vanilková bábovka z tvarohu

Vanilková bábovka z tvarohu

Bramborový salát s okurkou a koprem

Bramborový salát s okurkou a koprem

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

58
Dýňová tortila
Dýňová tortila
58
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
39
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
38
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
32
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Další doporučené recepty:

Jablkové koblihy se skořicí
Jablkové koblihy se skořicí
Jablkové rychlořezy bez tuku
Jablkové rychlořezy bez tuku
Jablkové řezy (flúdn)
Jablkové řezy (flúdn)
Jablkové řezy s mákem
Jablkové řezy s mákem
Jablkové řezy V.
Jablkové řezy V.
Jablkové smaženky
Jablkové smaženky
  • Recepty.cz
  • Jablkové řezy III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact