Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Nejlepší dort
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Salát se švýcarským dresinkem
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Pomazánka se sušenými rajčaty
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
Krůtí roláda pečená se švestkami
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky