Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Vepřové maso na kmínu a pivu
Gnocchi alla casa
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Malinový dort - bez křoupání
Bramboráčky se zelím a slaninou
Pohanka na sladko
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Thajské žluté zeleninové karí
Krevety na grilu
Losos na másle a limetách se…
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies