Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Sekaná pečeně plněná vejci
Malínský špaček od sestry Ireny
Ďábelské toasty - směs
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Zapečené těstoviny s brokolicí
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Jednoduchá francouzská kaše
Portobello s nivou a šunkou
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše